Denizlili Çocuklardan 23 Nisan Kutlamaları

DENİZLİ 22.04.2020 - 09:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlili Çocuklardan 23 Nisan Kutlamaları

Yeni Kovid-19 salgını nedeniyle MEB’in okulları tatil etmesi üzerine bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları resmi törenle gerçekleşmeyecek. Ancak çocuklar bu kutlamaları bir birinden güzel şiir ve aktivitelerle kutlamaya hazırlanıyor.   Denizli’nin Çameli İlçesi’nde çeşitli okullarda okuyan öğrenciler, çektikleri vidolarla, duygu ve düşüncelerini aktardı. Birbirinden güzel şiirler ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı anan çocuklar bugünü onlara armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de unutmadı.     İşte çocukların hazırladıkları bir birinden güzel 23 Nisan kutlama coşkusunu izleyelim…    

Yeni Kovid-19 salgını nedeniyle MEB’in okulları tatil etmesi üzerine bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları resmi törenle gerçekleşmeyecek. Ancak çocuklar bu kutlamaları bir birinden güzel şiir ve aktivitelerle kutlamaya hazırlanıyor.

 

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde çeşitli okullarda okuyan öğrenciler, çektikleri vidolarla, duygu ve düşüncelerini aktardı. Birbirinden güzel şiirler ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı anan çocuklar bugünü onlara armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de unutmadı.

 

 

İşte çocukların hazırladıkları bir birinden güzel 23 Nisan kutlama coşkusunu izleyelim…

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.