Koronavirüse Dikkat Çekmek İçin Köpeğine Maske Taktı

DENİZLİ 22.04.2020 - 10:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Koronavirüse Dikkat Çekmek İçin Köpeğine Maske Taktı

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde Abdulmelik Akkan, koronavirüse dikkat çekmek için Baron isimli köpeğine maske taktı.   Çameli’de yaşayan Abdulmelik Akkan, Çameli Pazar Yeri girişinde bulunan Restoranının önünde duran 10 yaşındaki Baron isimli köpeğine, koronavirüs nedeniyle maske takmayan vatandaşların dikkatini çekmek için maske taktı.     Koronavirüs salgınıyla mücadelede herkesin kurallara uyması gerektiğini ifade eden Abdulmelik Akkan; "Bu süreçte maske takmayan vatandaşlarımıza örnek olmak istedim. İşyerimizin Pazar girişinde olması nedeniyle giden gelen çok olduğundan bende köpeğim Baron’a maske taktım. Bu salgını önlemek elimizde, mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamalıyız ve çıkınca da mutlaka maskemizi takmalıyız. Ancak uyarılara rağmen birçok vatandaşımız halen maske kullanmıyor ya da temizlik kurallarını ihlal ediyor. Lütfen kurallara uyalım" dedi.   Abdulmelik Akhan, köpeği Baron’un ihtiyaçlarını karşılaması için maskeyi çıkarttığını, belirli aralıklarda taktığını da sözlerine ekledi.    

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde Abdulmelik Akkan, koronavirüse dikkat çekmek için Baron isimli köpeğine maske taktı.

 

Çameli’de yaşayan Abdulmelik Akkan, Çameli Pazar Yeri girişinde bulunan Restoranının önünde duran 10 yaşındaki Baron isimli köpeğine, koronavirüs nedeniyle maske takmayan vatandaşların dikkatini çekmek için maske taktı.

 

 

Koronavirüs salgınıyla mücadelede herkesin kurallara uyması gerektiğini ifade eden Abdulmelik Akkan; "Bu süreçte maske takmayan vatandaşlarımıza örnek olmak istedim. İşyerimizin Pazar girişinde olması nedeniyle giden gelen çok olduğundan bende köpeğim Baron’a maske taktım. Bu salgını önlemek elimizde, mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamalıyız ve çıkınca da mutlaka maskemizi takmalıyız. Ancak uyarılara rağmen birçok vatandaşımız halen maske kullanmıyor ya da temizlik kurallarını ihlal ediyor. Lütfen kurallara uyalım" dedi.

 

Abdulmelik Akhan, köpeği Baron’un ihtiyaçlarını karşılaması için maskeyi çıkarttığını, belirli aralıklarda taktığını da sözlerine ekledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.