Denizli Müftüsü Mehmet Aşık’tan Önemli Açıklamalar

DENİZLİ 22.04.2020 - 13:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Müftüsü Mehmet Aşık’tan Önemli Açıklamalar

Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, 2020 yılı Ramazan ayı dolayısı ile yaptğı açıklamada, vatandaşları konu hakkında bilgilendirdi. Ramazan dolayısı ile yayınladığı mesajında bu yılki Ramazan ayından neler yapılacağını açıkladı.   Müftü Aşık, “2020 yılının mübarek Ramazan ayına yaklaşmış bulunmaktayız. Allah izin verirse 24 Nisan Cuma günü mübarek Ramazan ayının ilk günü olacak. Bu sene üzülerek ifade ediyoruz ki Beytullah Mekke-i Mükerreme, Kabe-i Muazzam Mekke-i Mükerreme tavafa ve ibadete kapalı, Ravza-i Mudahhara ibadete ve ziyarete kapalı. Kabe-i Muazzam’ın şubeleri ibadete kapalıdır. Ancak ümidimizi kesmeyeceğiz. Çünkü Cenabı Hak bize başka bir nimeti sunmuş bulunmaktadır.   Müftü Aşık’ın geniş açıklamasını videodan izleyebilirsiniz;  

Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, 2020 yılı Ramazan ayı dolayısı ile yaptğı açıklamada, vatandaşları konu hakkında bilgilendirdi. Ramazan dolayısı ile yayınladığı mesajında bu yılki Ramazan ayından neler yapılacağını açıkladı.

 

Müftü Aşık, “2020 yılının mübarek Ramazan ayına yaklaşmış bulunmaktayız. Allah izin verirse 24 Nisan Cuma günü mübarek Ramazan ayının ilk günü olacak. Bu sene üzülerek ifade ediyoruz ki Beytullah Mekke-i Mükerreme, Kabe-i Muazzam Mekke-i Mükerreme tavafa ve ibadete kapalı, Ravza-i Mudahhara ibadete ve ziyarete kapalı. Kabe-i Muazzam’ın şubeleri ibadete kapalıdır. Ancak ümidimizi kesmeyeceğiz. Çünkü Cenabı Hak bize başka bir nimeti sunmuş bulunmaktadır.

 

Müftü Aşık’ın geniş açıklamasını videodan izleyebilirsiniz;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.