Başkan Karadaban'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı

GÜNDEM 22.04.2020 - 17:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Karadaban'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. kuruluş yıldönümünü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.    23 Nisan 1920 tarihinin milletimiz için anlamı ve önemi büyük olduğunu belirten Başkan Karadaban, ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ sözünün kanıtı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı, ulusal egemenliğinin ilan edildiği  bugünün çocuk bayramı ile taçlandırıldığı gün olduğunu söyledi. Başkan  Karadaban , “23 Nisan, dünyada bir tek ülkemizde tüm çocuklara armağan edilen bir bayramdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeleri bizlerin de en büyük arzusudur” diye konuştu.   Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın iki nedenden dolayı çok farklı kutlanacağını dile getiren Başkan Karadaban , “Birinci neden bu yılın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yılı olması. İkincisi ise dünyayı saran korona virüs salgını nedeniyle bayramın evlerden kutlanacak olması.  Fakat salgına rağmen  evlerde yapılacak kutlama rengarenk ve yüzüncü yıla yakışır coşkuyla gerçekleşecek. Çocuklarımız  her yıl süsledikleri sınıflarının yerine bu yıl odalarını süsleyerek aynı heyecanı ve coşkuyu  aileleri ile birlikte yaşayacaklar” ifadelerini kullandı.   Türkiye olarak bu süreci çok güçlü bir şekilde atlatacaklarına inandığını dile getiren Başkan Karadaban, bu anlamda katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Başkan Karadaban “Bizler, pek çok zorluğun üstesinden gelmiş bir milletiz. Bunun da üstesinden geleceğimizin emarelerini görüyoruz.” dedi.   Bu duygularla, başta Denizlili hemşehrilerim olmak üzere tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı  kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" ifadelerine yer verdi.  

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. kuruluş yıldönümünü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

 

 23 Nisan 1920 tarihinin milletimiz için anlamı ve önemi büyük olduğunu belirten Başkan Karadaban, ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ sözünün kanıtı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı, ulusal egemenliğinin ilan edildiği  bugünün çocuk bayramı ile taçlandırıldığı gün olduğunu söyledi. Başkan  Karadaban , “23 Nisan, dünyada bir tek ülkemizde tüm çocuklara armağan edilen bir bayramdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeleri bizlerin de en büyük arzusudur” diye konuştu.

 

Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın iki nedenden dolayı çok farklı kutlanacağını dile getiren Başkan Karadaban , “Birinci neden bu yılın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yılı olması. İkincisi ise dünyayı saran korona virüs salgını nedeniyle bayramın evlerden kutlanacak olması.  Fakat salgına rağmen  evlerde yapılacak kutlama rengarenk ve yüzüncü yıla yakışır coşkuyla gerçekleşecek. Çocuklarımız  her yıl süsledikleri sınıflarının yerine bu yıl odalarını süsleyerek aynı heyecanı ve coşkuyu  aileleri ile birlikte yaşayacaklar” ifadelerini kullandı.

 

Türkiye olarak bu süreci çok güçlü bir şekilde atlatacaklarına inandığını dile getiren Başkan Karadaban, bu anlamda katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Başkan Karadaban “Bizler, pek çok zorluğun üstesinden gelmiş bir milletiz. Bunun da üstesinden geleceğimizin emarelerini görüyoruz.” dedi.

 

Bu duygularla, başta Denizlili hemşehrilerim olmak üzere tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı  kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.