Çameli Belediyesinden İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı

GÜNDEM 23.04.2020 - 18:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Belediyesinden İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı

Çameli Belediyesi, ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara içerisinde gıda ürünlerinin bulunduğu Ramazan Paketi Sosyal Vefa Ekipleri tarafından dağıtımına başladı.   Korona virüsüyle mücadele kapsamında ve Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak için çalışma başlatan Çameli Belediyesi, Ramazan Paketini İhtiyaç sahibi ailelerine ulaştırıyor. özveriyle hazırlanan yardım kolileri, ilçe genelinde Belediyemiz tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere Belediyemiz sosyal vefa ekipleri tarafından evlerine götürülerek teslim edildi.     Korona virüsüne karşı ilçede etkin bir çalışma yürüttüklerini kaydeden Başkan Arslan , “Tüm dünya zorlu bir süreçten geçiyor. Çameli Belediyesi olarak bu mücadeleye karşı her alanda gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz.     Ramazan ayı münasebetiyle birlikte ilçemizdeki vatandaşlarımıza destek olmak için çeşitli gıda malzemesi ürünlerinin yer aldığı paketlerimizi hazırladık. Şimdi de dağıtımına başladık. Allah’ın izniyle gönül belediyeciliğine yakışacak şekilde vatandaşlarımızın yüreklerine dokunmaya devam edeceğiz Çameli bölgesindeki ihtiyaç sahibi her aileye ulaşma noktasında büyük bir titizlikle çalışıyoruz. Tüm ailelere gıda kolileri Muhtarlarımız eşliğinde teker teker ulaştırıldı. Devletin şefkat elinin onların yanında olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum   Gün destek olma, paylaşma ve daha fazla birbirimize sahip çıkma günüdür  

Çameli Belediyesi, ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara içerisinde gıda ürünlerinin bulunduğu Ramazan Paketi Sosyal Vefa Ekipleri tarafından dağıtımına başladı.

 

Korona virüsüyle mücadele kapsamında ve Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak için çalışma başlatan Çameli Belediyesi, Ramazan Paketini İhtiyaç sahibi ailelerine ulaştırıyor. özveriyle hazırlanan yardım kolileri, ilçe genelinde Belediyemiz tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere Belediyemiz sosyal vefa ekipleri tarafından evlerine götürülerek teslim edildi.

 

 

Korona virüsüne karşı ilçede etkin bir çalışma yürüttüklerini kaydeden Başkan Arslan , “Tüm dünya zorlu bir süreçten geçiyor. Çameli Belediyesi olarak bu mücadeleye karşı her alanda gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

 

Ramazan ayı münasebetiyle birlikte ilçemizdeki vatandaşlarımıza destek olmak için çeşitli gıda malzemesi ürünlerinin yer aldığı paketlerimizi hazırladık. Şimdi de dağıtımına başladık. Allah’ın izniyle gönül belediyeciliğine yakışacak şekilde vatandaşlarımızın yüreklerine dokunmaya devam edeceğiz Çameli bölgesindeki ihtiyaç sahibi her aileye ulaşma noktasında büyük bir titizlikle çalışıyoruz. Tüm ailelere gıda kolileri Muhtarlarımız eşliğinde teker teker ulaştırıldı. Devletin şefkat elinin onların yanında olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum

 

Gün destek olma, paylaşma ve daha fazla birbirimize sahip çıkma günüdür

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.