Denizli’de Sokağa Çıkma Kısıtlaması Kazaların Önüne Geçti

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2020 - 18:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de Sokağa Çıkma Kısıtlaması Kazaların Önüne Geçti

Denizli’de geçtiğimiz hafta uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması trafik kazası oranlarına da yansırken, kentte son bir haftada 3 yaralanmalı 3’ü maddi hasarlı olmak üzere 6 kaza meydana geldi.    Konu ile ilgili Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kentte son bir hafta içerisinde Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koordinesinde 12 bin 409 aracın kontrol edildiği, bu kontroller sonrası 2 bin 135 araçla ilgili işlem yapıldığı ifade edildi.    Kentte ayrıca son bir haftada yaşanılan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından kazalar da azaldı. Kentte son bir hafta içerisinde ölümlü trafik kazası yaşanmadı. Denizli’de son bir hafta da 3 yaralanmalı ve 3 maddi hasarlı kaza olmak üzere toplam 6 kazanın meydana geldiği kaydedildi.

Denizli’de geçtiğimiz hafta uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması trafik kazası oranlarına da yansırken, kentte son bir haftada 3 yaralanmalı 3’ü maddi hasarlı olmak üzere 6 kaza meydana geldi. 

 

Konu ile ilgili Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kentte son bir hafta içerisinde Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koordinesinde 12 bin 409 aracın kontrol edildiği, bu kontroller sonrası 2 bin 135 araçla ilgili işlem yapıldığı ifade edildi. 

 

Kentte ayrıca son bir haftada yaşanılan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından kazalar da azaldı. Kentte son bir hafta içerisinde ölümlü trafik kazası yaşanmadı. Denizli’de son bir hafta da 3 yaralanmalı ve 3 maddi hasarlı kaza olmak üzere toplam 6 kazanın meydana geldiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.