Denizli Sallandı

DENİZLİ 30.04.2020 - 13:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Sallandı

Muğla’nın Ula ilçesinde saat 13.09’da meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem Denizli’de ve ilçelerinde de hissedildi.   Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan açıklamada, Muğla'da merkez üssü Ula olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 13.09'da gerçekleşen depremin derinliği 3.4 kilometre olarak ölçüldü.   Muğla’da meydana gelen deprem Denizli ve çevre ilçelerde hissedildi.

Muğla’nın Ula ilçesinde saat 13.09’da meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem Denizli’de ve ilçelerinde de hissedildi.

 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan açıklamada, Muğla'da merkez üssü Ula olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 13.09'da gerçekleşen depremin derinliği 3.4 kilometre olarak ölçüldü.

 

Muğla’da meydana gelen deprem Denizli ve çevre ilçelerde hissedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.