Denizli'de kaçakçılık operasyonu

ASAYİŞ 04.05.2020 - 16:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de kaçakçılık operasyonu

Denizli’de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı, Emtia Kaçakçılığı, Alkollü İçki Kaçakçılığı hakkında yürütülen operasyonlar neticesinde 5 kişi yakalandı.             Denizli’de KOM ekipleri tarafından yapılan bir haftalık çalışmalarda, il genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında; Tütüncü adı altında faaliyet yürüten işyerlerinde bandrol okuma cihazı ile sahte tütün ve tütün mamulü ürünlerinin üzerinde yapışık vaziyette TAPDK bandrollerinin gerçek olup olmadığının tespit edilebilmesi ile ilgili yapılan operasyon neticesinde toplam 5 şüpheli şahıs yakalandı.     Yakalanan 5 kişi hakkında 5607sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Sayılı Kanun kapsamında adli ve 4733 Sayılı Tütün ve Tütün Mamulleri İle Alkol Piyasası Düzenlemesine İlişkin Usul ve Esasları Kanunu kapsamında idari işlem yapıldı.   Gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında; 44.000 adet makaron, 12 bin 10 adet dolma sigara, 3 bin 300 adet sigara sarma kağıdı, 90 adet sahte TAPDK bandrolü, 100 kg. kıyılmış tütün/nargile tütünü, 44 kg. nargile kömürü ele geçirilmiştir.    

Denizli’de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı, Emtia Kaçakçılığı, Alkollü İçki Kaçakçılığı hakkında yürütülen operasyonlar neticesinde 5 kişi yakalandı.

           

Denizli’de KOM ekipleri tarafından yapılan bir haftalık çalışmalarda, il genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında; Tütüncü adı altında faaliyet yürüten işyerlerinde bandrol okuma cihazı ile sahte tütün ve tütün mamulü ürünlerinin üzerinde yapışık vaziyette TAPDK bandrollerinin gerçek olup olmadığının tespit edilebilmesi ile ilgili yapılan operasyon neticesinde toplam 5 şüpheli şahıs yakalandı.

 

 

Yakalanan 5 kişi hakkında 5607sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Sayılı Kanun kapsamında adli ve 4733 Sayılı Tütün ve Tütün Mamulleri İle Alkol Piyasası Düzenlemesine İlişkin Usul ve Esasları Kanunu kapsamında idari işlem yapıldı.

 

Gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında; 44.000 adet makaron, 12 bin 10 adet dolma sigara, 3 bin 300 adet sigara sarma kağıdı, 90 adet sahte TAPDK bandrolü, 100 kg. kıyılmış tütün/nargile tütünü, 44 kg. nargile kömürü ele geçirilmiştir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.