Başkan Vural, ilçede ki kovid-19 vaka sayısını açıkladı

DENİZLİ 06.05.2020 - 10:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Vural, ilçede ki kovid-19 vaka sayısını açıkladı

Denizli Çivril İlçe Belediye Başkanı Niyazi Vural, telekonferans yöntemi ile katıldığı TV programında Kovid-19 tedbirleri kapsamında çalışmalarından bahsederken ilçedeki yaşanan vaka sayısını da açıkladı.   Belediye Başkanı Niyazi Vural, telekonferans yöntemi ile Ege TV’den Mehtap Koç’un konuğu oldu. Başkan Vural, koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçede yapılan çalışmalardan bahsetti.  Başkan Vural, Çivril’de 11 Mart’tan bugüne kadar 38-39 pozitif vakanın olduğunu açıkladı.     "DAHA TEMİZ BİR YEREL YÖNETİM" Vural; “ İlçemizde yaklaşık 30 bine yakın maskeyi hemşirelerimiz ile değişik ortamlarda çalışmalarımız devam ediyor çalışmalarımız devam ediyor. Bu esnada da normal belediyecilik faaliyetlerimizde devam ettirmemiz gerekiyor. Bu süreçte çevre temizliği tabii çok önemli, bu konuda faaliyetlerimize devam ettik. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Biz de bunun farkındayız ve artık hemşerilerimizde çevre temizliğinin ne kadar önemli olduğunun farkındalar. Biz de belediye olarak hijyen konusuna daha çok önem vereceğiz ve önümüzdeki süreçte bütün belediyelerde, ülkemizde daha temiz pırıl pırıl bir yerel yönetim gerçekleşeceğini ben umut ediyorum.   "İLÇEDE 39 POZİTİF VAKA" İlçemiz tarım memleketi olması nedeni ile tarımsal faaliyetler devam edecek. Bu noktada sokağa çıkma yasağı uygulandığı günlerde de hemşerilerimizin bağında bahçesinde tarlada çalışmalarına sosyal mesafeyi koruyarak çalışmalarına devam ettiler. İlçemizde bugüne kadar 38- 39 tane pozitif vakanın gerçekleştiği tespit edildi. Bunların içerisinde bir tane ölüm olayı gerçekleşti. 10 kişinin tedavisi devam etmektedir. Ama bu hastalarımızın durumlarında sıkıntılı bir durum entübe şeklinde bir durum yok çok şükür…  İnşallah tedavisi devam edenlerde sağ salim evlerine dönecekler güzel günleri beraberce göreceğiz.   "GİZLİ BİR DÜŞMANLA MÜCADALE EDİYORUZ" Bu salgından korunmak için gayret sarf ettik. Görünmeyen bir düşmanla mücadele ediyoruz. Dezenfekte çalışması yapıyoruz ama nerede yapıyoruz, hepsinden önemlisi her an her yerde varmış gibi davranmak gerekiyor. Bu da ancak yaşam tarzımızda bundan sonra etkileyeceği için biraz da tedirgin olmak gerekiyor. Yani görünmeyen bir düşmanla savaşmak, insanları tedirgin ediyor ve bu gayet normal, ben bu tedirgin ortamında oluşmasının bu sürecin en kısa zamanda sonuçlanmasına faydası olacaktır” dedi.

Denizli Çivril İlçe Belediye Başkanı Niyazi Vural, telekonferans yöntemi ile katıldığı TV programında Kovid-19 tedbirleri kapsamında çalışmalarından bahsederken ilçedeki yaşanan vaka sayısını da açıkladı.

 

Belediye Başkanı Niyazi Vural, telekonferans yöntemi ile Ege TV’den Mehtap Koç’un konuğu oldu. Başkan Vural, koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçede yapılan çalışmalardan bahsetti.  Başkan Vural, Çivril’de 11 Mart’tan bugüne kadar 38-39 pozitif vakanın olduğunu açıkladı.

 

 

"DAHA TEMİZ BİR YEREL YÖNETİM"

Vural; “ İlçemizde yaklaşık 30 bine yakın maskeyi hemşirelerimiz ile değişik ortamlarda çalışmalarımız devam ediyor çalışmalarımız devam ediyor. Bu esnada da normal belediyecilik faaliyetlerimizde devam ettirmemiz gerekiyor. Bu süreçte çevre temizliği tabii çok önemli, bu konuda faaliyetlerimize devam ettik. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Biz de bunun farkındayız ve artık hemşerilerimizde çevre temizliğinin ne kadar önemli olduğunun farkındalar. Biz de belediye olarak hijyen konusuna daha çok önem vereceğiz ve önümüzdeki süreçte bütün belediyelerde, ülkemizde daha temiz pırıl pırıl bir yerel yönetim gerçekleşeceğini ben umut ediyorum.

 

"İLÇEDE 39 POZİTİF VAKA"

İlçemiz tarım memleketi olması nedeni ile tarımsal faaliyetler devam edecek. Bu noktada sokağa çıkma yasağı uygulandığı günlerde de hemşerilerimizin bağında bahçesinde tarlada çalışmalarına sosyal mesafeyi koruyarak çalışmalarına devam ettiler. İlçemizde bugüne kadar 38- 39 tane pozitif vakanın gerçekleştiği tespit edildi. Bunların içerisinde bir tane ölüm olayı gerçekleşti. 10 kişinin tedavisi devam etmektedir. Ama bu hastalarımızın durumlarında sıkıntılı bir durum entübe şeklinde bir durum yok çok şükür…  İnşallah tedavisi devam edenlerde sağ salim evlerine dönecekler güzel günleri beraberce göreceğiz.

 

"GİZLİ BİR DÜŞMANLA MÜCADALE EDİYORUZ"

Bu salgından korunmak için gayret sarf ettik. Görünmeyen bir düşmanla mücadele ediyoruz. Dezenfekte çalışması yapıyoruz ama nerede yapıyoruz, hepsinden önemlisi her an her yerde varmış gibi davranmak gerekiyor. Bu da ancak yaşam tarzımızda bundan sonra etkileyeceği için biraz da tedirgin olmak gerekiyor. Yani görünmeyen bir düşmanla savaşmak, insanları tedirgin ediyor ve bu gayet normal, ben bu tedirgin ortamında oluşmasının bu sürecin en kısa zamanda sonuçlanmasına faydası olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.