Denizli'de bıçaklı kavga: 1 yaralı

ASAYİŞ 07.05.2020 - 09:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de bıçaklı kavga: 1 yaralı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde iki genç arasında çıkan kavgada bir kişi bıçakla ağır şekilde yaralandı.   Edinilen bilgiye göre; olay Merkezefendi İlçesi, Merkezefendi Mahallesi 226 sokakta meydana geldi. M.C.Ş. (17) ile M.D. (19) arasında henüz bilinmeyen nedenden dolayı tartışma çıktı. İki genç arasındaki tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Kavgada bıçağını çıkaran M.C.Ş. M.D.’yi karın bölgesinden aldığı bıçak darbesi ile ağır şekilde yaraladı.   Kavganın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralı M.D.’ye olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kavgadan sonra olay yerinden kaçan M.C.Ş. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede olayda kullandığı bıçakla birlikte yakaladı.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde iki genç arasında çıkan kavgada bir kişi bıçakla ağır şekilde yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre; olay Merkezefendi İlçesi, Merkezefendi Mahallesi 226 sokakta meydana geldi. M.C.Ş. (17) ile M.D. (19) arasında henüz bilinmeyen nedenden dolayı tartışma çıktı. İki genç arasındaki tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Kavgada bıçağını çıkaran M.C.Ş. M.D.’yi karın bölgesinden aldığı bıçak darbesi ile ağır şekilde yaraladı.

 

Kavganın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralı M.D.’ye olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kavgadan sonra olay yerinden kaçan M.C.Ş. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede olayda kullandığı bıçakla birlikte yakaladı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.