Denizli'de 4 ayrı adrese kumar baskını

ASAYİŞ 16.05.2020 - 12:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de 4 ayrı adrese kumar baskını

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde 4 ayrı adrese düzenlenen kumar operasyonunda, 40 kişi sosyal mesafeyi ihlal ederek kumar oynadığı ve alkol aldıkları anda basıldı.   Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aldığı ihbar üzerine dün, Acıpayam İlçesi’nde ikamet olarak kullanılan ve kumarhaneye çevrilen 4 ayrı adrese operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonda baskın yapılan adreslerde 40 şahsın sosyal mesafeyi ihlal ederek kumar oynadığı ve alkol aldıkları tespit edildi.     Kumar oynattığı tespit edilen, H.G., H.Ö., S.K. ve B.K. isimli şahıslara ‘Kumar Oynamaya Yer ve İmkân Sağlama Suçu’ndan adli işlem yapıldı. Ayrıca kumar oynayan şahıslara toplamda49 bin TL. idari para cezası kesildi.      Kumar oynayan ve oynatanların tamamı hakkında TCK’ nın 195. Maddesi gereği “Bulaşıcı Hastalıklara İlişkin Tedbirlere Aykırı Davranma” suçundan da adli İşlem yapıldı. Yapılan operasyon neticesinde; kumar oyunlarında kullanıldığı tespit edilen104 adet farklı renklerde para yerine geçen pul, 33 deste iskambil kâğıdı ve oyun taşları ele geçirildi.    

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde 4 ayrı adrese düzenlenen kumar operasyonunda, 40 kişi sosyal mesafeyi ihlal ederek kumar oynadığı ve alkol aldıkları anda basıldı.

 

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aldığı ihbar üzerine dün, Acıpayam İlçesi’nde ikamet olarak kullanılan ve kumarhaneye çevrilen 4 ayrı adrese operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonda baskın yapılan adreslerde 40 şahsın sosyal mesafeyi ihlal ederek kumar oynadığı ve alkol aldıkları tespit edildi.

 

 

Kumar oynattığı tespit edilen, H.G., H.Ö., S.K. ve B.K. isimli şahıslara ‘Kumar Oynamaya Yer ve İmkân Sağlama Suçu’ndan adli işlem yapıldı. Ayrıca kumar oynayan şahıslara toplamda49 bin TL. idari para cezası kesildi. 

 

 

Kumar oynayan ve oynatanların tamamı hakkında TCK’ nın 195. Maddesi gereği “Bulaşıcı Hastalıklara İlişkin Tedbirlere Aykırı Davranma” suçundan da adli İşlem yapıldı. Yapılan operasyon neticesinde; kumar oyunlarında kullanıldığı tespit edilen104 adet farklı renklerde para yerine geçen pul, 33 deste iskambil kâğıdı ve oyun taşları ele geçirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.