7. kattan düşen genç hastanede yaşam mücadelesi veriyor

ASAYİŞ 17.05.2020 - 06:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

7. kattan düşen genç hastanede yaşam mücadelesi veriyor

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde 7. katın penceresinden düşen 19 yaşındaki genç, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Genç hastanede yapılan müdahale sonrası yoğun bakım ünitesine alındı. Edinilen bilgilere göre, olay saat 22.00 sıralarında Pamukkale ilçesi, Pelitlibağ Mahallesi, Hürriyet Caddesi ile 1041 sokağın birleştiği bir apartmanda meydana geldi. İddialara göre, eve sinirli olarak geldiği belirtilen, A.Ç. (19) annesi mutfaktayken, babasının balkonda uyuduğu esnada oturma odasının penceresinden bilinmeyen nedenden dolayı aşağı düştü.     Bir esnaf polisi arayarak üst katlardan bir şahsın aşağı düştüğünü bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde hareketsiz yatan şahsı ambulansa alarak Denizli Devlet Hastanesine kaldırdı.   Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan A.Ç. tedavi altına alındı. Denizli basınında öldüğü yönündeki haberlerin asılsız olduğu belirtildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç ameliyat alındıktan sonra tedavisinin devamı için yoğun bakım ünitesine alındığı bilgisine ulaşıldı.   Olayda yoğun bakımda tedavisi devam eden gencin düştüğü mü yoksa intihar mı ettiği polis tarafından başlatılan soruşturma sonrası netlik kazanacak.  

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde 7. katın penceresinden düşen 19 yaşındaki genç, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Genç hastanede yapılan müdahale sonrası yoğun bakım ünitesine alındı.


Edinilen bilgilere göre, olay saat 22.00 sıralarında Pamukkale ilçesi, Pelitlibağ Mahallesi, Hürriyet Caddesi ile 1041 sokağın birleştiği bir apartmanda meydana geldi. İddialara göre, eve sinirli olarak geldiği belirtilen, A.Ç. (19) annesi mutfaktayken, babasının balkonda uyuduğu esnada oturma odasının penceresinden bilinmeyen nedenden dolayı aşağı düştü.

 

 

Bir esnaf polisi arayarak üst katlardan bir şahsın aşağı düştüğünü bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde hareketsiz yatan şahsı ambulansa alarak Denizli Devlet Hastanesine kaldırdı.

 

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan A.Ç. tedavi altına alındı. Denizli basınında öldüğü yönündeki haberlerin asılsız olduğu belirtildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç ameliyat alındıktan sonra tedavisinin devamı için yoğun bakım ünitesine alındığı bilgisine ulaşıldı.

 

Olayda yoğun bakımda tedavisi devam eden gencin düştüğü mü yoksa intihar mı ettiği polis tarafından başlatılan soruşturma sonrası netlik kazanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Atakan Çobanlar
(15.07.2022 04:48 - #636)
Ölmedim.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.