Denizli’de bir lokalde 24 kişi kumar oynarken yakalandı

ASAYİŞ 27.05.2020 - 15:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de bir lokalde 24 kişi kumar oynarken yakalandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü ahlak ve asayiş ekiplerinin il genelinde yaptığı eğlence mekanları, dernek ve lokallere yaptığı denetimler neticesinde kumar oynadıkları ve koronavirüs tedbirlerini ihmal eden 24 şahsa  idari para ceza kesildi.   Edinilen bilgiye göre; Emniyet birimleri tarafından 18 Mayıs 27 Mayıs tarihleri arasında Denizli’de, 9 umuma açık ve istirahat eğlence mekanlarına yapılan denetimlerde 1 dernek lokalinin mühürlü olduğu halde hizmet verdiği ve kumar oynatıldığı tespit edildi. Yapılan kontrollerde lokal içersinde bulunan 24 kişiye Hıfzıssıhha Kanunun 282. Maddesine istinaden toplam 75 bin 600 TL. idari para cezası kesildi.  

Denizli Emniyet Müdürlüğü ahlak ve asayiş ekiplerinin il genelinde yaptığı eğlence mekanları, dernek ve lokallere yaptığı denetimler neticesinde kumar oynadıkları ve koronavirüs tedbirlerini ihmal eden 24 şahsa  idari para ceza kesildi.

 

Edinilen bilgiye göre; Emniyet birimleri tarafından 18 Mayıs 27 Mayıs tarihleri arasında Denizli’de, 9 umuma açık ve istirahat eğlence mekanlarına yapılan denetimlerde 1 dernek lokalinin mühürlü olduğu halde hizmet verdiği ve kumar oynatıldığı tespit edildi. Yapılan kontrollerde lokal içersinde bulunan 24 kişiye Hıfzıssıhha Kanunun 282. Maddesine istinaden toplam 75 bin 600 TL. idari para cezası kesildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.