Denizlispor’a Covid-19 Testi

SPOR 28.05.2020 - 15:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor’a Covid-19 Testi

Süper Lig hazırlıklarını günde tek idman ile sürdüren Denizlispor, günü çift antrenmanla tamamlayacak. Denizlispor’a bugün özel bir hastanede Covid-19 testi yapıldı.   Teknik Direktör Bülent Uygun gözetiminde sabah saatlerinde gerçekleştirilen ilk antrenmanda güç ve dayanıklılık çalışmaları gerçekleştirildi.     Antrenman sonrasında ise Türkiye Futbol Federasyonu´nun (TFF) yayımladığı ´Futbola Geri Dönüş Öneri Protokolü´ kapsamında Denizli Özel Cerrahi Hastanesi tarafından futbolculara, teknik heyet ve kulüp çalışanlarına ikinci kez Kovid-19 testi yapıldı. Test sonuçları yarın kulübe bildirilecek, test sonuçları kulüp yönetimi tarafınfan kamuoyuna açıklanacaktır.   Denizlispor günün ikinci çalışmasını akşam saatlerinde gerçekleştirecek.  

Süper Lig hazırlıklarını günde tek idman ile sürdüren Denizlispor, günü çift antrenmanla tamamlayacak. Denizlispor’a bugün özel bir hastanede Covid-19 testi yapıldı.

 

Teknik Direktör Bülent Uygun gözetiminde sabah saatlerinde gerçekleştirilen ilk antrenmanda güç ve dayanıklılık çalışmaları gerçekleştirildi.

 

 

Antrenman sonrasında ise Türkiye Futbol Federasyonu´nun (TFF) yayımladığı ´Futbola Geri Dönüş Öneri Protokolü´ kapsamında Denizli Özel Cerrahi Hastanesi tarafından futbolculara, teknik heyet ve kulüp çalışanlarına ikinci kez Kovid-19 testi yapıldı. Test sonuçları yarın kulübe bildirilecek, test sonuçları kulüp yönetimi tarafınfan kamuoyuna açıklanacaktır.

 

Denizlispor günün ikinci çalışmasını akşam saatlerinde gerçekleştirecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.