Gençlik resmini #büyüdüğümköy hastahgı ile paylaştı

DENİZLİ 29.05.2020 - 08:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Gençlik resmini #büyüdüğümköy hastahgı ile paylaştı

Bakan Albayrak’a sosyete damat diyen CHP’li ismin ardından, açılan büyüdüğümköy hastahgı ile paylaşım yapan Denizlili ünlü isim kim? Denizli'de önemli yerde görev yapan bu ismin mesleği Avukat ve şuanda Başkanlık görevini yürütüyor.   Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın "Sizde sosyete damat çok" ifadelerine "Kendi imkanlarıyla köyden gelip 2 evladını okutan babanın oğlu olarak ben mi sosyeteyim, yoksa 7 sülalesi, dedesi, babası devletin her imkanını kullanan mı?" şeklinde cevap verdi.   Bunun üzerine, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, büyüdüğü köydeki çocukluk fotoğrafını paylaştı. Bakan Albayrak paylaşımına, ''Yenice köyü, Trabzon 1983... Hamdolsun... #BüyüdüğümKöy'' notunu düştü.   Bunun üzerine Bakan Albayrak’ın açtığı  #BüyüdüğümKöy hastahgı altına siyaset dünyası ve Albayrak’a destek veren vatandaşlar doğduğu ve büyüdüğü köyün resimlerini paylaşarak nereden geldiklerini unutmadıklarını ifade ettiler.     Bunlardan birisi de Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan oldu. Osman Zolan, gençlik yıllarında çekindiği resmi ile yaptığı paylaşımın altına; “Geçmiş zaman olur ki… Garipköy-Tavas #BüyüdüğümKöy'' notunu düştü.  

Bakan Albayrak’a sosyete damat diyen CHP’li ismin ardından, açılan büyüdüğümköy hastahgı ile paylaşım yapan Denizlili ünlü isim kim? Denizli'de önemli yerde görev yapan bu ismin mesleği Avukat ve şuanda Başkanlık görevini yürütüyor.

 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın "Sizde sosyete damat çok" ifadelerine "Kendi imkanlarıyla köyden gelip 2 evladını okutan babanın oğlu olarak ben mi sosyeteyim, yoksa 7 sülalesi, dedesi, babası devletin her imkanını kullanan mı?" şeklinde cevap verdi.

 

Bunun üzerine, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, büyüdüğü köydeki çocukluk fotoğrafını paylaştı. Bakan Albayrak paylaşımına, ''Yenice köyü, Trabzon 1983... Hamdolsun... #BüyüdüğümKöy'' notunu düştü.

 

Bunun üzerine Bakan Albayrak’ın açtığı  #BüyüdüğümKöy hastahgı altına siyaset dünyası ve Albayrak’a destek veren vatandaşlar doğduğu ve büyüdüğü köyün resimlerini paylaşarak nereden geldiklerini unutmadıklarını ifade ettiler.

 

 

Bunlardan birisi de Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan oldu. Osman Zolan, gençlik yıllarında çekindiği resmi ile yaptığı paylaşımın altına; “Geçmiş zaman olur ki… Garipköy-Tavas #BüyüdüğümKöy'' notunu düştü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.