Trafik kazası anne ile 6 aylık bebeğini hayattan kopardı

ASAYİŞ 02.06.2020 - 14:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Trafik kazası anne ile 6 aylık bebeğini hayattan kopardı

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüsle otomobilin çarpışması sonucu Urfa’dan Denizli’ye aile ziyaretine gelen anneyle bebeği hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre,  dün Dinar-Çay karayolunun 25. kilometresinde Akçaköy köyü mevkisinde tarım işçilerini taşıyan Hüseyin Akpınar (39) idaresindeki 03 SG 180 plakalı minibüs, Urfa’dan Denizli’ye gelen Ferhat Abay (25) yönetimindeki 06 AB 5012 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan Aysel Abay olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan 6 aylık Nisanur Abay da kaldırıldığı Dinar Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. Kazada sürücüler ile Menekşe Ezen, Neslihan Ezen, Havva Akpınar, Adile Kiraz, Sultan Sarıtaş ve Nejla Işık adlı yolcular da yaralandı.   İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Dinar Devlet Hastanesine kaldırıldı.   Aysel Abay ve 6 aylık kızının cenazesi bugün Hilal Cami’de kılınacak ikindi namazının ardından Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüsle otomobilin çarpışması sonucu Urfa’dan Denizli’ye aile ziyaretine gelen anneyle bebeği hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre,  dün Dinar-Çay karayolunun 25. kilometresinde Akçaköy köyü mevkisinde tarım işçilerini taşıyan Hüseyin Akpınar (39) idaresindeki 03 SG 180 plakalı minibüs, Urfa’dan Denizli’ye gelen Ferhat Abay (25) yönetimindeki 06 AB 5012 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan Aysel Abay olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan 6 aylık Nisanur Abay da kaldırıldığı Dinar Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. Kazada sürücüler ile Menekşe Ezen, Neslihan Ezen, Havva Akpınar, Adile Kiraz, Sultan Sarıtaş ve Nejla Işık adlı yolcular da yaralandı.

 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Dinar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Aysel Abay ve 6 aylık kızının cenazesi bugün Hilal Cami’de kılınacak ikindi namazının ardından Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.