Evin bacasında mahsur kalan serçe ekipler tarafından kurtarıldı

DENİZLİ 05.06.2020 - 08:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Evin bacasında mahsur kalan serçe ekipler tarafından kurtarıldı

Pamukkale İlçesi’nde bir evin bacası içerisinde mahsur kalan serçe itfaiye ekiplerinin titiz çalışması donrası kurtarıldı.   Edinilen bilgiye göre, Pamukkale İlçesi Mehmetçik Mahallesi’nde bir evin bacasından kuş sesi duyan ev sahibi ne yapacağını şaşırdı. Ev sahibi, serçenin kurtulması için itfaiye ekiplerinden yardım istedi.   Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Kınıklı Şube ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonrası hilti ile kırdığı baca duvarının içinde mahsur kalan talihsiz serçe kurtularak özgürlüğüne kavuşturdu.   Ev sahibi serçenin kurtarılmasına sevinirken itfaiye ekiplerine teşekkür etti.   <iframe width="660" height="340" src="https://www.youtube.com/embed/eOWVu8qRPXk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Pamukkale İlçesi’nde bir evin bacası içerisinde mahsur kalan serçe itfaiye ekiplerinin titiz çalışması donrası kurtarıldı.

 

Edinilen bilgiye göre, Pamukkale İlçesi Mehmetçik Mahallesi’nde bir evin bacasından kuş sesi duyan ev sahibi ne yapacağını şaşırdı. Ev sahibi, serçenin kurtulması için itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Kınıklı Şube ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonrası hilti ile kırdığı baca duvarının içinde mahsur kalan talihsiz serçe kurtularak özgürlüğüne kavuşturdu.

 

Ev sahibi serçenin kurtarılmasına sevinirken itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

 

<iframe width="660" height="340" src="https://www.youtube.com/embed/eOWVu8qRPXk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.