İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nden Vali Karahan’a ziyaret

DENİZLİ 06.06.2020 - 18:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nden Vali Karahan’a ziyaret

Dünya Çevre Günü dolayısıyla İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Enis Serter ve müdürlük personeli Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti. Ardından müdürlük personeli ve çevre mühendisleri ile bir araya gelindi.   5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısı ile İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Enis Serter, Müdür Yardımcısı Murat Vardar, Şube Müdürleri Ramazan Damacı, Müzeyyen Ülkü, Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret ederek, Denizli’deki çevre ile ilgili görüş alış verişi yapıldı.     Valilik ziyareti sonrası gün içerisinde İl Çevre ve Şehircilik Müdür Yardımcısı Murat Vardar öncülüğünde, şube müdürleri, müdürlük personeli ve sahada çalışan çevre mühendisleri ile bir araya gelindi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek açık alanda durum değerlendirme toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıya ilerleyen dakikalarda, İl Çevre Müdürü Enis Serter’de katıldı.     Meslek hayatında 20. yılını dolduran çevre mühendislerinden Süheyla Bozdağ, Denizli'in çevre sorunlarıyla ve çözüm önerileriyle ilgili görüşlerini paylaştı.  

Dünya Çevre Günü dolayısıyla İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Enis Serter ve müdürlük personeli Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti. Ardından müdürlük personeli ve çevre mühendisleri ile bir araya gelindi.

 

5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısı ile İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Enis Serter, Müdür Yardımcısı Murat Vardar, Şube Müdürleri Ramazan Damacı, Müzeyyen Ülkü, Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret ederek, Denizli’deki çevre ile ilgili görüş alış verişi yapıldı.

 

 

Valilik ziyareti sonrası gün içerisinde İl Çevre ve Şehircilik Müdür Yardımcısı Murat Vardar öncülüğünde, şube müdürleri, müdürlük personeli ve sahada çalışan çevre mühendisleri ile bir araya gelindi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek açık alanda durum değerlendirme toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıya ilerleyen dakikalarda, İl Çevre Müdürü Enis Serter’de katıldı.

 

 

Meslek hayatında 20. yılını dolduran çevre mühendislerinden Süheyla Bozdağ, Denizli'in çevre sorunlarıyla ve çözüm önerileriyle ilgili görüşlerini paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.