Denizli’de öfkeli koca dehşeti!

ASAYİŞ 08.06.2020 - 09:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de öfkeli koca dehşeti!

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde karı koca arasında çıkan tartışmada öfkelenen koca bıçakla eşine ve üvey kızına saldırınca kadın balkondan atlayarak, üvey kızı ise merdivenlerden kaçarken düşme sonucu yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, olay Pazar günü gece 01.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi Babadağ TOKİ Konutlarında bir apartmanda meydana geldi. İddialara göre, imam nikahlı eşi ile nedeni henüz bilinmeyen nedenden dolayı karı koca arasında tartışma çıktı. Çevre sakinleri sesler üzerine yataklarından fırladı.   Karı koca arasında çıkan tartışmada öfkelenen koca, eşi ile 13 yaşındaki üvey kızının üzerine bıçakla saldırarak öldürmekle tehdit etmesi üzerine, çaresiz kadın kendisini yüksek zeminde bulunan dairesinin balkonundan atlayarak canını kurtardı. Üvey kızı ise korku ve panikle merdivenlerden kaçmak isterken düşme sonucu yaralandı. Öfkeli koca  imam nikalı eşinden olan 6 yaşındaki oğlunu ise komşusuna bırakarak olay yerinden uzaklaştığı belirtildi.   İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı anne ve kızı hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.   Öte yandan her iki çocuğun devlet güvencesi altına alınacağı ve yetiştirme yurduna yerleştirileceği ifade edildi.

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde karı koca arasında çıkan tartışmada öfkelenen koca bıçakla eşine ve üvey kızına saldırınca kadın balkondan atlayarak, üvey kızı ise merdivenlerden kaçarken düşme sonucu yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, olay Pazar günü gece 01.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi Babadağ TOKİ Konutlarında bir apartmanda meydana geldi. İddialara göre, imam nikahlı eşi ile nedeni henüz bilinmeyen nedenden dolayı karı koca arasında tartışma çıktı. Çevre sakinleri sesler üzerine yataklarından fırladı.

 

Karı koca arasında çıkan tartışmada öfkelenen koca, eşi ile 13 yaşındaki üvey kızının üzerine bıçakla saldırarak öldürmekle tehdit etmesi üzerine, çaresiz kadın kendisini yüksek zeminde bulunan dairesinin balkonundan atlayarak canını kurtardı. Üvey kızı ise korku ve panikle merdivenlerden kaçmak isterken düşme sonucu yaralandı. Öfkeli koca  imam nikalı eşinden olan 6 yaşındaki oğlunu ise komşusuna bırakarak olay yerinden uzaklaştığı belirtildi.

 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı anne ve kızı hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Öte yandan her iki çocuğun devlet güvencesi altına alınacağı ve yetiştirme yurduna yerleştirileceği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.