Çameli Belediyesi Sosyal Yardım Esasları Yönetmeliği Kabul Edildi

DENİZLİ 09.06.2020 - 11:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Belediyesi Sosyal Yardım Esasları Yönetmeliği Kabul Edildi

Çameli Belediye Meclisinin 05.05.2020 tarih ve 48 nolu kararı ile Çameli Belediyesi Sosyal Yardım esasları yönetmeliği kabul edildi.   Belediyeden yapılan açıklamada; Bu yönetmeliğin amacı, yoksulluk içinde olup da temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ve hayatlarını en düşük seviyede dahi sürdürmekte güçlük çeken dar gelirli, yoksul, muhtaç, kimsesiz ve engellilere bütçe imkânları dahilinde yapılacak aynî ve nakdî yardımlara dair usul ve esasları düzenlemektir.   6 maddelik başlıklar halinde düzenlenen yönetmelikte, kapsam, hukuki dayanak, tanımlar, ilkeler ve sosyal yardımlara ilişkin genel esaslar ele alındı.   Çameli Belediyesi Sosyal Yardım esasları Yönetmeliği Belediyemizin Resmî web sitesinde yayınlanarak ilan edilmiştir.   ÇAMELİ BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM ESASLARI YÖNETMELİĞE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Çameli Belediye Meclisinin 05.05.2020 tarih ve 48 nolu kararı ile Çameli Belediyesi Sosyal Yardım esasları yönetmeliği kabul edildi.

 

Belediyeden yapılan açıklamada; Bu yönetmeliğin amacı, yoksulluk içinde olup da temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ve hayatlarını en düşük seviyede dahi sürdürmekte güçlük çeken dar gelirli, yoksul, muhtaç, kimsesiz ve engellilere bütçe imkânları dahilinde yapılacak aynî ve nakdî yardımlara dair usul ve esasları düzenlemektir.

 

6 maddelik başlıklar halinde düzenlenen yönetmelikte, kapsam, hukuki dayanak, tanımlar, ilkeler ve sosyal yardımlara ilişkin genel esaslar ele alındı.

 

Çameli Belediyesi Sosyal Yardım esasları Yönetmeliği Belediyemizin Resmî web sitesinde yayınlanarak ilan edilmiştir.

 

ÇAMELİ BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM ESASLARI YÖNETMELİĞE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.