Çameli Belediyesi’nden Hijyen Desteği

DENİZLİ 10.06.2020 - 12:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Belediyesi’nden Hijyen Desteği

Çameli Belediyesi tarafından normalleşme süreciyle birlikte 1 Haziran’dan itibaren yeniden hizmet vermeye başlayan ilçedeki kahvehanelere, restoranlara, berberlere ve kuaförlere hijyen desteği yapıldı.   Çameli Belediye Başkan Yardımcısı Selma Tutgun, ilçedeki restoranları, kahvehaneleri, berberleri ve kuaförleri dolaşarak içerisinde Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çameli Belediyesi işbirliği içerisinde el dezenfektanı esnaflara dağıttı.     “Esnafımıza desteğimiz devam edecek” Esnafın zor bir süreçten geçtiğini belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “1 Haziran Pazartesi gününden itibaren normalleşme sürecine girdik. Bu süreçte esnafımızın çoğu geçici olarak işletmelerini kapatmıştı ya da yarı zamanlı çalışıyordu. 11 Mayıs’ta berber, kuaför ve güzellik salonları açılmıştı. Normalleşme sürecine girilmesinden itibaren kahvehane ve restoranlar da açılmaya başladı. Geçen hafta İşletmelerini açan esnaflarımıza hem hayırlı olsun ziyaretlerinden bulunduk. Öncesinde ekiplerimiz ortamın steril olması için gereken dezenfeksiyon işlemini yaptı. Dezenfaktanlarımızı Akdeniz Belediyeler Birliği ile dağıtımını sağladık. Katkılarından dolayı Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür ederim. Esnafımızın iş yerleri belirli aralıklarla ilaçlanacak. Kurallara uyup sosyal mesafeye uyarsak bu süreci rahat bir şekilde atlatmış olacağız” ifadelerini kullandı.  

Çameli Belediyesi tarafından normalleşme süreciyle birlikte 1 Haziran’dan itibaren yeniden hizmet vermeye başlayan ilçedeki kahvehanelere, restoranlara, berberlere ve kuaförlere hijyen desteği yapıldı.

 

Çameli Belediye Başkan Yardımcısı Selma Tutgun, ilçedeki restoranları, kahvehaneleri, berberleri ve kuaförleri dolaşarak içerisinde Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çameli Belediyesi işbirliği içerisinde el dezenfektanı esnaflara dağıttı.

 

 


“Esnafımıza desteğimiz devam edecek”

Esnafın zor bir süreçten geçtiğini belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “1 Haziran Pazartesi gününden itibaren normalleşme sürecine girdik. Bu süreçte esnafımızın çoğu geçici olarak işletmelerini kapatmıştı ya da yarı zamanlı çalışıyordu. 11 Mayıs’ta berber, kuaför ve güzellik salonları açılmıştı. Normalleşme sürecine girilmesinden itibaren kahvehane ve restoranlar da açılmaya başladı. Geçen hafta İşletmelerini açan esnaflarımıza hem hayırlı olsun ziyaretlerinden bulunduk. Öncesinde ekiplerimiz ortamın steril olması için gereken dezenfeksiyon işlemini yaptı. Dezenfaktanlarımızı Akdeniz Belediyeler Birliği ile dağıtımını sağladık. Katkılarından dolayı Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür ederim. Esnafımızın iş yerleri belirli aralıklarla ilaçlanacak. Kurallara uyup sosyal mesafeye uyarsak bu süreci rahat bir şekilde atlatmış olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.