Levent Karaduman'ın şüpheli kaybı Müge Anlı'da

ASAYİŞ 10.06.2020 - 16:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Levent Karaduman'ın şüpheli kaybı Müge Anlı'da

Denizli’de 2013 yılında kaybolan Levent Karaduman’ın ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Amca Hayati Karaduman, anne Mesude hanım ve kız kardeşi Elvan hanım, kuzen Ali Osman’ın her şey bildiğini düşünüyor.   2013 yılında kaybolan yaklaşık 7 yıldır şüpheli bir şekilde kayıp olan Levent Karaduman’dan (36) hala bir iz bulunamadı. Amca Hayati Karaduman, Levent Karaduman’ın en son görüştüğü kişinin kuzeni Ali Osman’ın olduğunu, kaybından dolayı kuzeni Ali Osman’ı hedef gösterdi. Olay gününden sonra hiçbir şekilde aileyle iletişime geçemeyen Ali Osman’nın yaşanan her şeyi bildiğini söyledi.   Levent Karaduman kaybolmadan önce sürekli beraber zaman geçiren Ali Osman’ın artık teyzesiyle bile görüşmemesi dikkat çekti. Levent Karaduman’ın Nazilli’de bir sevgilisi olduğunu ve kaybolmadan önce oraya gittiğini, oradan ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadığı belirtildi. Kuzen Ali Osman, aileye “Levent abim İstanbulda yaşayacak İstanbul’a gitti” dedikten sonra haftanın üç günü teyzesinin evinde olan kuzen bir daha gitmediği belirtildi.     Anne Mesude Hanım yeğenine ve kardeşine seslendi: “Kardeşim, senin oğlun Levent’in başına gelenleri biliyor. Oğlunu da al gel buraya birlikte bulalım. Oğlum Ali Osman, siz kardeş gibi büyüdünüz, gel birlikte abini bulalım. Ben seni suçlamıyorum ama sen ona yapılanları biliyorsun. Öldü mü sağ mı onu bilelim en azından. Arabasını sattın, telefonunu 7 ay kullandıktan sonra sattın, abime gönderdim dedin göndermemişsin” dedi.   Kanser hastası olan Levent Karaduman’ın babası Ramazan Karaduman’ın ölümüne dahi gitmeyen, Ali Osman ve babası, anne Mesude hanım bizden hiç çıkmayan kişi o günden sonra hiç gelmediğini söyledi.   En son görüştüğü kişinin ve tüm okların kuzen Ali Osman’ı gösterdiği olayda, Müge Anlı’nın ekibi ile kamera önünde görüşmek istemeyen Ali Osman ve babası, “Onlar konuşsun biz daha sonra konuşuruz dediği belirtildi.   Programda Levent Karaduman ile ilgili görüşülen kişilerin söylemleri ile ilerleme kaydedilmesine rağmen sonuç alınamadı. Araştırma programda devam edecek.   Kaynak: (Muge Anlı ile Tatlı Sert)

Denizli’de 2013 yılında kaybolan Levent Karaduman’ın ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Amca Hayati Karaduman, anne Mesude hanım ve kız kardeşi Elvan hanım, kuzen Ali Osman’ın her şey bildiğini düşünüyor.

 

2013 yılında kaybolan yaklaşık 7 yıldır şüpheli bir şekilde kayıp olan Levent Karaduman’dan (36) hala bir iz bulunamadı. Amca Hayati Karaduman, Levent Karaduman’ın en son görüştüğü kişinin kuzeni Ali Osman’ın olduğunu, kaybından dolayı kuzeni Ali Osman’ı hedef gösterdi. Olay gününden sonra hiçbir şekilde aileyle iletişime geçemeyen Ali Osman’nın yaşanan her şeyi bildiğini söyledi.

 

Levent Karaduman kaybolmadan önce sürekli beraber zaman geçiren Ali Osman’ın artık teyzesiyle bile görüşmemesi dikkat çekti. Levent Karaduman’ın Nazilli’de bir sevgilisi olduğunu ve kaybolmadan önce oraya gittiğini, oradan ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadığı belirtildi. Kuzen Ali Osman, aileye “Levent abim İstanbulda yaşayacak İstanbul’a gitti” dedikten sonra haftanın üç günü teyzesinin evinde olan kuzen bir daha gitmediği belirtildi.

 

 

Anne Mesude Hanım yeğenine ve kardeşine seslendi: “Kardeşim, senin oğlun Levent’in başına gelenleri biliyor. Oğlunu da al gel buraya birlikte bulalım. Oğlum Ali Osman, siz kardeş gibi büyüdünüz, gel birlikte abini bulalım. Ben seni suçlamıyorum ama sen ona yapılanları biliyorsun. Öldü mü sağ mı onu bilelim en azından. Arabasını sattın, telefonunu 7 ay kullandıktan sonra sattın, abime gönderdim dedin göndermemişsin” dedi.

 

Kanser hastası olan Levent Karaduman’ın babası Ramazan Karaduman’ın ölümüne dahi gitmeyen, Ali Osman ve babası, anne Mesude hanım bizden hiç çıkmayan kişi o günden sonra hiç gelmediğini söyledi.

 

En son görüştüğü kişinin ve tüm okların kuzen Ali Osman’ı gösterdiği olayda, Müge Anlı’nın ekibi ile kamera önünde görüşmek istemeyen Ali Osman ve babası, “Onlar konuşsun biz daha sonra konuşuruz dediği belirtildi.

 

Programda Levent Karaduman ile ilgili görüşülen kişilerin söylemleri ile ilerleme kaydedilmesine rağmen sonuç alınamadı. Araştırma programda devam edecek.

 

Kaynak: (Muge Anlı ile Tatlı Sert)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.