Denizli Uşak Karayolu’nda Kaza: 3 yaralı

ASAYİŞ 12.06.2020 - 16:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Uşak Karayolu’nda Kaza: 3 yaralı

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.   Kaza; Denizli-Uşak Karayolu üzeri Çivril’in Menteş Mahallesi’nde kavşakta meydana geldi.  Dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada 34 BC 1022 plakalı otomobil ile 35 DBF 20 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada Serkan Y., Ali Ç. ve torunu Ali Ç. yaralandı.Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle bir süre yol trafiğe kapatıldı. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesinin ardından yarlılar ambulansla Çivril Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.   Kaza nedeniyle her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, araçların çekilmesi sonrasında kapalı olan yol trafiğe açıldı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

 

Kaza; Denizli-Uşak Karayolu üzeri Çivril’in Menteş Mahallesi’nde kavşakta meydana geldi.  Dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada 34 BC 1022 plakalı otomobil ile 35 DBF 20 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada Serkan Y., Ali Ç. ve torunu Ali Ç. yaralandı.Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle bir süre yol trafiğe kapatıldı. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesinin ardından yarlılar ambulansla Çivril Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Kaza nedeniyle her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, araçların çekilmesi sonrasında kapalı olan yol trafiğe açıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.