Denizli’de FETÖ hücre evlerine baskın! 5 şüpheli yakalandı

ASAYİŞ 13.06.2020 - 14:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de FETÖ hücre evlerine baskın! 5 şüpheli yakalandı

Denizli’de FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, düzenlenen operasyonda hücre evlerine yapılan baskında 5 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin ikametinde gizlenmek için küçük özel odalar yaptıkları tespit edildi.   Denizli Emniyet birimleri tarafından, FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşmalar kapsamında; haklarında FEÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan yakalama emri ile aranan örgütün hücre evlerinde saklandıkları tespit edilen şahısların yakalanması için operasyon düzenlendi.   Yapılan operasyon neticesinde, 5 şüpheli şahıs yakalandı. Şüphelilerinden bazılarının ikametleri içerisinde özel olarak yaptırdıkları gizli bölmelerde saklandığı tespit edildi. İkametlerinde yapılan aramalarda bir çok örgütsel dijital materyal ile örgüt tarafından şahıslara verildiği değerlendirilen para ve altın ele geçirildi.   Yapılan operasyon neticesinde yakalanan 2 şüpheli şahıs arandıkları İl Emniyet Müdürlüklerine teslim edildi. 2 şüpheli şahıs ise sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.    

Denizli’de FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, düzenlenen operasyonda hücre evlerine yapılan baskında 5 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin ikametinde gizlenmek için küçük özel odalar yaptıkları tespit edildi.

 

Denizli Emniyet birimleri tarafından, FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşmalar kapsamında; haklarında FEÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan yakalama emri ile aranan örgütün hücre evlerinde saklandıkları tespit edilen şahısların yakalanması için operasyon düzenlendi.

 

Yapılan operasyon neticesinde, 5 şüpheli şahıs yakalandı. Şüphelilerinden bazılarının ikametleri içerisinde özel olarak yaptırdıkları gizli bölmelerde saklandığı tespit edildi. İkametlerinde yapılan aramalarda bir çok örgütsel dijital materyal ile örgüt tarafından şahıslara verildiği değerlendirilen para ve altın ele geçirildi.

 

Yapılan operasyon neticesinde yakalanan 2 şüpheli şahıs arandıkları İl Emniyet Müdürlüklerine teslim edildi. 2 şüpheli şahıs ise sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.