Çameli’de tayinleri çıkan hakim, savcı ve ilçe komutanı için veda yemeği

DENİZLİ 29.06.2020 - 10:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli’de tayinleri çıkan hakim, savcı ve ilçe komutanı için veda yemeği

Savcılar ve Hakimler Yüksek Kurulu’nun 2020 Yaz kararnamesi ile Çameli'den tayinleri çıkan Cumhuriyet Savcısı Murat Can Bicer ve Hakim Muhsin Kadir Yılmaz, Hakime Emine Mutlu ve İlçe Jandarma Komutanı Hamza Çil'inde tayini çıkması nedeniyle Çameli Taş Konaklar 'da veda yemeği düzenlendi.   Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay veda yemeğinde yaptığı konuşmada, "İlçemiz adliyesinde görev yapan birbirinden değerli hakim ve savcı arkadaşlarım ve İlçe Jandarma Komutanımız ile görevleri süresince güzel bir mesai birlikteliğimiz olmuştur. Sonuçta bu bir devlet görevi, kendileri tayinleri gereği bu görevlerini artık başka yerlerde devam ettireceklerdir. Aramızdan ayrılmaları bizlere biraz burukluk yaratsa da her zaman görüşüp hal hatır sorabileceğimiz bir dostluk kurduğumuz inancındayım. Ben arkadaşlara yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum ve hizmetlerinden dolayı da ayrıca şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum dedi.     Belediye Başkanı Cengiz Arslan ise, "Uzun bir süredir Çameli’mizde görev yapan çok değerli hakim savcılarımız ve İlçe Jandarma Komutanımız arkadaşlarıma, görev süreleri boyunca şirin ilçemiz Çameli'ye vermiş oldukları hizmetlerinden dolayı, şahsım ve Çameli halkı adına teşekkür ediyorum. Kendilerine bundan sonraki görev yerlerinde de başarılar diliyorum."     Konuşmaların ardından tayinleri çıkan Hakime Hanıma. Savcılara ve İlçe Jandarma komutanına Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız tarafından hizmetlerinden dolayı plaketleri sunuldu..   Duygulu anların yaşandığı gecede, Çameli'de ayrılan Hakim Muhsin Kadir Yılmaz. Emine Mutlu Cumhuriyet Savcısı Murat Can Biçer ve Çameli İlçe Jandarma Komutanı Hamza Çil Çameli'de görev yapmış olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduklarını belirterek, "Çameli bizim için daima hatırlayacağımız çok özel bir ilçedir. Bu duygularla herkese saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz dediler.    

Savcılar ve Hakimler Yüksek Kurulu’nun 2020 Yaz kararnamesi ile Çameli'den tayinleri çıkan Cumhuriyet Savcısı Murat Can Bicer ve Hakim Muhsin Kadir Yılmaz, Hakime Emine Mutlu ve İlçe Jandarma Komutanı Hamza Çil'inde tayini çıkması nedeniyle Çameli Taş Konaklar 'da veda yemeği düzenlendi.

 

Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay veda yemeğinde yaptığı konuşmada, "İlçemiz adliyesinde görev yapan birbirinden değerli hakim ve savcı arkadaşlarım ve İlçe Jandarma Komutanımız ile görevleri süresince güzel bir mesai birlikteliğimiz olmuştur. Sonuçta bu bir devlet görevi, kendileri tayinleri gereği bu görevlerini artık başka yerlerde devam ettireceklerdir. Aramızdan ayrılmaları bizlere biraz burukluk yaratsa da her zaman görüşüp hal hatır sorabileceğimiz bir dostluk kurduğumuz inancındayım. Ben arkadaşlara yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum ve hizmetlerinden dolayı da ayrıca şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum dedi.

 

 

Belediye Başkanı Cengiz Arslan ise, "Uzun bir süredir Çameli’mizde görev yapan çok değerli hakim savcılarımız ve İlçe Jandarma Komutanımız arkadaşlarıma, görev süreleri boyunca şirin ilçemiz Çameli'ye vermiş oldukları hizmetlerinden dolayı, şahsım ve Çameli halkı adına teşekkür ediyorum. Kendilerine bundan sonraki görev yerlerinde de başarılar diliyorum."

 

 

Konuşmaların ardından tayinleri çıkan Hakime Hanıma. Savcılara ve İlçe Jandarma komutanına Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız tarafından hizmetlerinden dolayı plaketleri sunuldu..

 

Duygulu anların yaşandığı gecede, Çameli'de ayrılan Hakim Muhsin Kadir Yılmaz. Emine Mutlu Cumhuriyet Savcısı Murat Can Biçer ve Çameli İlçe Jandarma Komutanı Hamza Çil Çameli'de görev yapmış olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduklarını belirterek, "Çameli bizim için daima hatırlayacağımız çok özel bir ilçedir. Bu duygularla herkese saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz dediler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.