7 Yıl önce kaybolan Levent Karaduman olayında flaş gelişme!

ASAYİŞ 06.07.2020 - 12:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

7 Yıl önce kaybolan Levent Karaduman olayında flaş gelişme!

Denizli’de 2013 yılında kaybolan Levent Karaduman’ın ailesi Müge Anlı ve ekibinden yardım talebinde bulundu. Telefonu son kez 4 Nisan 2013'te sinyal veren Levent Karaduman'ın şüpheli kaybıyla ilgili hedef gösterilen kuzen Ali Osman S.  gözaltına alındı.   7 yıl önce Denizli’de kaybolan tabela reklamcısı Levent Karaduman’nın kaybı ile ilgili suçlanan kuzen Ali Osman S. Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile bugün sabah 06.30 sıralarında Denizli Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kuvvetli cinayet şüphesi ile 3 ayrı yere yapılan eş zamanlı operasyonda yakalanarak gözaltına alınan Ali Osman S. hastanede sağlık raporunun alınmasının ardından Emniyet Müdürlüğü’ne ifadesi alınmak üzere götürüldü.  Kuzen Ali Osman S.’nin gözaltına alındığını Müge Anlı, bugün canlı yayında açıkladı.   Programda anne ve kız kardeşi, gelen haberi canlı yayında Müge Anlı’dan öğrendi. Anne aldığı haber karşısında dua ederek gözyaşına boğuldu. Müge Anlı’ya teşekkür eden anne Mesude Karaduman, “Rabbime şükürler olsun, rabbim sesimi duydu, siz ve ekipler vesile oldu. Size ve Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne ve Cumhuriyet Başsavcılığımıza teşekkür ederim” dedi.   Ali Osman S., Müge Anlı programına baş vuran Levent Karaduman’ın ailesinin tüm şüphesi ve programa katılmasını istemesine rağmen bir türlü programa katılmamıştı.   Öte yandan ekipler, Baklan İlçesi Hadimli Mahallesi’nde Levent Karaduman’ın cesedinin bulunduğu şüphesi ile bahçede kazı çalışmaları yaptığı belirtildi.   Kaynak: Müge Anlı/ Tatlı Sert

Denizli’de 2013 yılında kaybolan Levent Karaduman’ın ailesi Müge Anlı ve ekibinden yardım talebinde bulundu. Telefonu son kez 4 Nisan 2013'te sinyal veren Levent Karaduman'ın şüpheli kaybıyla ilgili hedef gösterilen kuzen Ali Osman S.  gözaltına alındı.

 

7 yıl önce Denizli’de kaybolan tabela reklamcısı Levent Karaduman’nın kaybı ile ilgili suçlanan kuzen Ali Osman S. Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile bugün sabah 06.30 sıralarında Denizli Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kuvvetli cinayet şüphesi ile 3 ayrı yere yapılan eş zamanlı operasyonda yakalanarak gözaltına alınan Ali Osman S. hastanede sağlık raporunun alınmasının ardından Emniyet Müdürlüğü’ne ifadesi alınmak üzere götürüldü.  Kuzen Ali Osman S.’nin gözaltına alındığını Müge Anlı, bugün canlı yayında açıkladı.

 

Programda anne ve kız kardeşi, gelen haberi canlı yayında Müge Anlı’dan öğrendi. Anne aldığı haber karşısında dua ederek gözyaşına boğuldu. Müge Anlı’ya teşekkür eden anne Mesude Karaduman, “Rabbime şükürler olsun, rabbim sesimi duydu, siz ve ekipler vesile oldu. Size ve Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne ve Cumhuriyet Başsavcılığımıza teşekkür ederim” dedi.

 

Ali Osman S., Müge Anlı programına baş vuran Levent Karaduman’ın ailesinin tüm şüphesi ve programa katılmasını istemesine rağmen bir türlü programa katılmamıştı.

 

Öte yandan ekipler, Baklan İlçesi Hadimli Mahallesi’nde Levent Karaduman’ın cesedinin bulunduğu şüphesi ile bahçede kazı çalışmaları yaptığı belirtildi.

 

Kaynak: Müge Anlı/ Tatlı Sert

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.