Genç kız 3 gündür kayıp!

ASAYİŞ 12.07.2020 - 10:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Genç kız 3 gündür kayıp!

Denizli’nin Kale ilçesinde 16 yaşındaki genç kız kuaför olmak istiyorum diyerek evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı.   Kale ilçesi Karaköy Mahallesi’nde ailesiyle birlikte yaşayan 16 yaşındaki Nafiye Kılıçarslan, ailesinin izni olmadan 10 Temmuz Cuma günü  'Denizli'de kuaför olmak istiyorum' diyerek evden çıktı. Ailesinin evde olmadığı sıra evden çıkan genç kızdan bir daha haber alınamadı. Ailenin tüm aramalarına rağmen bulunamayan gen kız için güvenlik güçlerine kayıp başvurusunda bulunuldu.   Kızlarını görenlerin en yakın polis veya jandarmaya başvurmasını isteyen aile aynı zamanda 0537 209 49 79 numaralı telefondan kendilerine ulaşılmasını istedi.

Denizli’nin Kale ilçesinde 16 yaşındaki genç kız kuaför olmak istiyorum diyerek evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı.

 

Kale ilçesi Karaköy Mahallesi’nde ailesiyle birlikte yaşayan 16 yaşındaki Nafiye Kılıçarslan, ailesinin izni olmadan 10 Temmuz Cuma günü  'Denizli'de kuaför olmak istiyorum' diyerek evden çıktı. Ailesinin evde olmadığı sıra evden çıkan genç kızdan bir daha haber alınamadı. Ailenin tüm aramalarına rağmen bulunamayan gen kız için güvenlik güçlerine kayıp başvurusunda bulunuldu.

 

Kızlarını görenlerin en yakın polis veya jandarmaya başvurmasını isteyen aile aynı zamanda 0537 209 49 79 numaralı telefondan kendilerine ulaşılmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.