Genç Kadın Bahçe Hortumuyla İntihara Kalkıştı!

ASAYİŞ 12.07.2020 - 14:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Genç Kadın Bahçe Hortumuyla İntihara Kalkıştı!

Denizli'de daha önce de intihar girişiminde bulunan Ş. A., isimli kadının yeniden intihar girişiminde bulunarak bahçe hortumu ile intihara kalkıştı. Genç kadına yapılan kalp masajı ile hayata döndürülerek hastanede tedavi altına alındı.   Olay, dün Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Zafer Mahallesi 3. Sanayi Sitesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 27 yaşındaki Ş. A., bir işyerinde bulunan yüksek merdivenlerinde boynuna doladığı bahçe hortumu ile kendini boşluğa bıraktı. Bir süre öyle kalan genç kadın, çevredekiler tarafından kurtarılarak kalp masajıyla hayata döndürülmeye çalışıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen Sevindik 112 ekipleri, kalp masajına devam ederek hayata döndürdü. Yapılan müdahalenin ardından kadın acil servise ardından da Yoğun Bakım Ünitesine kaldırıldı.   Daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen kadının, kesintisiz müdahale sonrası yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.   Kaynak: denizli24haber

Denizli'de daha önce de intihar girişiminde bulunan Ş. A., isimli kadının yeniden intihar girişiminde bulunarak bahçe hortumu ile intihara kalkıştı. Genç kadına yapılan kalp masajı ile hayata döndürülerek hastanede tedavi altına alındı.

 

Olay, dün Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Zafer Mahallesi 3. Sanayi Sitesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 27 yaşındaki Ş. A., bir işyerinde bulunan yüksek merdivenlerinde boynuna doladığı bahçe hortumu ile kendini boşluğa bıraktı. Bir süre öyle kalan genç kadın, çevredekiler tarafından kurtarılarak kalp masajıyla hayata döndürülmeye çalışıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen Sevindik 112 ekipleri, kalp masajına devam ederek hayata döndürdü. Yapılan müdahalenin ardından kadın acil servise ardından da Yoğun Bakım Ünitesine kaldırıldı.

 


Daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen kadının, kesintisiz müdahale sonrası yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

 

Kaynak: denizli24haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.