Denizli’de gece yarısı camilerden selalar yükselecek

DENİZLİ 15.07.2020 - 22:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de gece yarısı camilerden selalar yükselecek

Denizli’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile her yıl olduğu gibi bu yıl da saat 00.13’de camilerden selalar yükselecek. Denizli’de 1 214 camide eş zamanlı sela okunacak.   15 Temmuz şehitlerini ve gazilerini anmak üzere yurdun dört bir yanında programlar düzenleniyor, dualar okunuyor. 15 Temmuz gecesi camilerden yankılanan sela sesleri ve halkımızın demokrasiye sahip çıkması sayesinde hain darbe girişimi püskürtülmüştü. Sela okunması bu anlamda manevi bir değer taşıyor.   Denizli Valiliği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programlarını yayınladı. Geçtiğimiz yıllarda gece yarısından sonra camilerden sela verilmişti. Valilikten yapılan açıklamaya göre 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece yarısı saat 00.13’te İl Müftülüğü tarafından Denizli’de 1214 camide eş zamanlı sela okunacak. Okunan selanın ardından Kur’an-ı Kerim ziyafeti ve dua edilecek.   Öte yandan yine sabah 04.45’de 1214 camide eş zamanlı sela okunacak. Sela’nın ardından Kur’an-ı Kerim ziyafeti ve dua edilecek.

Denizli’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile her yıl olduğu gibi bu yıl da saat 00.13’de camilerden selalar yükselecek. Denizli’de 1 214 camide eş zamanlı sela okunacak.

 

15 Temmuz şehitlerini ve gazilerini anmak üzere yurdun dört bir yanında programlar düzenleniyor, dualar okunuyor. 15 Temmuz gecesi camilerden yankılanan sela sesleri ve halkımızın demokrasiye sahip çıkması sayesinde hain darbe girişimi püskürtülmüştü. Sela okunması bu anlamda manevi bir değer taşıyor.

 

Denizli Valiliği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programlarını yayınladı. Geçtiğimiz yıllarda gece yarısından sonra camilerden sela verilmişti. Valilikten yapılan açıklamaya göre 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece yarısı saat 00.13’te İl Müftülüğü tarafından Denizli’de 1214 camide eş zamanlı sela okunacak. Okunan selanın ardından Kur’an-ı Kerim ziyafeti ve dua edilecek.

 

Öte yandan yine sabah 04.45’de 1214 camide eş zamanlı sela okunacak. Sela’nın ardından Kur’an-ı Kerim ziyafeti ve dua edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.