Nakliye dolandırıcıları 26 ton ham bakırı çaldı

ASAYİŞ 24.07.2020 - 17:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Nakliye dolandırıcıları 26 ton ham bakırı çaldı

Denizli’ye nakledilmek üzere gönderilen 26 ton saf bakır nakliye dolandırıcıları tarafından çalındı. Yapılan çalışmalar sonucu saf bakır malzemesi bir inşaatta ele geçirildi. Olayla ilgili çeşitli suçlardan aranması bulunan 2 kişi yakalandı.   Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kocaeli ili Hereke limanından Denizli’ye nakledilen ham bakır malzemesi taşıyan tırlardan birinde yaşanan nakliye dolandırıcılığı nedeniyle çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda piyasa değeri 1 milyon 50 bin lira olan 26 ton 200 kilogram saf bakır Pamukkale İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bir inşat alanında ele geçirildi. İnşaat halindeki binada üzerleri branda örtülerek gizlenen bakır malzeme ekipler tarafından ele geçirildi.   Olayla ilgili, daha önceden çeşitli suçlardan arama kaydı olan 1 şüpheli ve yine çalıntı malzemeleri sakladığı tespit edilen ve çeşitli suçlardan 7 kaydı bulunan 1 şüpheli olmak kaydı ile 2 kişi gözaltına alındı. 2 şüpheli hakkından adli işlemlerin devam ettiği belirtildi.

Denizli’ye nakledilmek üzere gönderilen 26 ton saf bakır nakliye dolandırıcıları tarafından çalındı. Yapılan çalışmalar sonucu saf bakır malzemesi bir inşaatta ele geçirildi. Olayla ilgili çeşitli suçlardan aranması bulunan 2 kişi yakalandı.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kocaeli ili Hereke limanından Denizli’ye nakledilen ham bakır malzemesi taşıyan tırlardan birinde yaşanan nakliye dolandırıcılığı nedeniyle çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda piyasa değeri 1 milyon 50 bin lira olan 26 ton 200 kilogram saf bakır Pamukkale İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bir inşat alanında ele geçirildi. İnşaat halindeki binada üzerleri branda örtülerek gizlenen bakır malzeme ekipler tarafından ele geçirildi.

 

Olayla ilgili, daha önceden çeşitli suçlardan arama kaydı olan 1 şüpheli ve yine çalıntı malzemeleri sakladığı tespit edilen ve çeşitli suçlardan 7 kaydı bulunan 1 şüpheli olmak kaydı ile 2 kişi gözaltına alındı. 2 şüpheli hakkından adli işlemlerin devam ettiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.