Zihinsel engelli adam kayboldu

ASAYİŞ 27.07.2020 - 13:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Zihinsel engelli adam kayboldu

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde kaybolan 40 yaşındaki zihinsel engelli Ömer Özcan’dan haber alınamıyor.   Merkezefendi İlçesi Karaman Mahallesi’nde ikamet eden zihinsel engelli Ömer Özcan (40) evinden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Dün akşam saatlerinden itibaren haber alamayan yakınları kayıp ihbarında bulundu.   Sosyal medyadan vatandaşlardan da yardım isteyen Mustafa Özcan, abisinin zihinsel engelli olduğunu, kendisini ifade edemediğini belirtti. Özcan’ın en son üzerinde beyaz gömlek, parlak kumaş pantolon bulunduğu görenlerin 0537 812 28 56 nolu telefonu veya polisi aramalarını istedi.

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde kaybolan 40 yaşındaki zihinsel engelli Ömer Özcan’dan haber alınamıyor.

 

Merkezefendi İlçesi Karaman Mahallesi’nde ikamet eden zihinsel engelli Ömer Özcan (40) evinden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Dün akşam saatlerinden itibaren haber alamayan yakınları kayıp ihbarında bulundu.

 

Sosyal medyadan vatandaşlardan da yardım isteyen Mustafa Özcan, abisinin zihinsel engelli olduğunu, kendisini ifade edemediğini belirtti. Özcan’ın en son üzerinde beyaz gömlek, parlak kumaş pantolon bulunduğu görenlerin 0537 812 28 56 nolu telefonu veya polisi aramalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.