Denizli'de iş yeri ve ikametlere denetim

ASAYİŞ 27.07.2020 - 17:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de iş yeri ve ikametlere denetim

Denizli polisi tarafından il genelinde yapılan işyeri ve ikamet kontrollerinde 5 iş yerinde konsomatrislik yapan bayanların çalıştığı tespit edildi. Kurallara uymayan işyerlerine cezai işlem uygulandı.   Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından haftalık denetimlerinde Denizli’de 227 işyeri ve ikamet kontrol edildi. Yapılan denetimlerde 5 iş yerinde konsomatrislik yapan bayanlar tespit edilerek cezai işlem uygulandı. 2 iş yerinde TAPDK belgesi olmadan alkol sunumu yaptığı tespit edildi. İş yerinde bulunan toplam 377 şişe açılmamış alkole el konuldu.   Öte yandan 1 iş yerinde saat 22.00’dan sonra alkol satışı yaptığı gerekçesi ile ceza kesildi. 1 Umuma açık istirahat eğlence yerinde ise iskambil kağıdı ile oyun oynayan 4 şahsa İl Umumi Hıfzıssıhha Meclis Kararlarına uymadıkları gerekçesi ile toplam 3 bin 600 lira ceza kesildi.

Denizli polisi tarafından il genelinde yapılan işyeri ve ikamet kontrollerinde 5 iş yerinde konsomatrislik yapan bayanların çalıştığı tespit edildi. Kurallara uymayan işyerlerine cezai işlem uygulandı.

 

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından haftalık denetimlerinde Denizli’de 227 işyeri ve ikamet kontrol edildi. Yapılan denetimlerde 5 iş yerinde konsomatrislik yapan bayanlar tespit edilerek cezai işlem uygulandı. 2 iş yerinde TAPDK belgesi olmadan alkol sunumu yaptığı tespit edildi. İş yerinde bulunan toplam 377 şişe açılmamış alkole el konuldu.

 

Öte yandan 1 iş yerinde saat 22.00’dan sonra alkol satışı yaptığı gerekçesi ile ceza kesildi. 1 Umuma açık istirahat eğlence yerinde ise iskambil kağıdı ile oyun oynayan 4 şahsa İl Umumi Hıfzıssıhha Meclis Kararlarına uymadıkları gerekçesi ile toplam 3 bin 600 lira ceza kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.