Denizli'de 5 yıl kesinleşmiş cezası bulunan şahıs yakalandı

ASAYİŞ 10.08.2020 - 16:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de 5 yıl kesinleşmiş cezası bulunan şahıs yakalandı

Denizli polisi tarafından il genelinde yapılan bir haftalık çalışmalar neticesinde 5 yıl kesinleşmiş cezası bulunan 1 kişi yakalandı.   Denizli’de kaçakçılık suçları ile ilgili olarak aranan şahıslara yönelik çalışmalarda, Bilişim Sistemleri, Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli yakalandı. Yakalanan şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.   Öte yandan yapılan operasyonlarda aramalar sonucu, 1 Adet 9 mm Silah, 1 adet şarjör ve 6 adet fişek ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında 6136 Sayılı Kanun kapsamında Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında kanun kapsamında işlem yapıldı.

Denizli polisi tarafından il genelinde yapılan bir haftalık çalışmalar neticesinde 5 yıl kesinleşmiş cezası bulunan 1 kişi yakalandı.

 

Denizli’de kaçakçılık suçları ile ilgili olarak aranan şahıslara yönelik çalışmalarda, Bilişim Sistemleri, Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli yakalandı. Yakalanan şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Öte yandan yapılan operasyonlarda aramalar sonucu, 1 Adet 9 mm Silah, 1 adet şarjör ve 6 adet fişek ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında 6136 Sayılı Kanun kapsamında Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında kanun kapsamında işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.