Vali Atik’ten dikkat çeken paylaşım!

DENİZLİ 15.08.2020 - 10:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Atik’ten dikkat çeken paylaşım!

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, son günlerde il genelinde artan korona virüs vakaları dolayısı ile vatandaşları uyardı. Atik; “Davetsiz bir misafir gibi gelen bu musibet bizde ve sevdiklerimizde yıkıcı hasarlara neden olmasın. Lütfen dikkatli olalım” dedi.   Denizli il genelinde yaşanan vaka artışının yanı sıra Tavas İlçesi, Akyar Mahallesi’nin karantinaya alınmasının ardından, yetkililer uyarılarını sürdürüyor.   Vali Ali Fuat Atik sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yaptı. Açıklama şöyle:   “Covid-19 hastalığını hafife almayalım. Maske takmak zor gelmesin. Bana birşey olmaz demeyelim. Bu hastalığa yakalananların yaşadıkları bizlere ders olmalı. Davetsiz bir misafir gibi gelen bu musibet bizde ve sevdiklerimizde yıkıcı hasarlara neden olmasın. Lütfen dikkatli olalım.”    

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, son günlerde il genelinde artan korona virüs vakaları dolayısı ile vatandaşları uyardı. Atik; “Davetsiz bir misafir gibi gelen bu musibet bizde ve sevdiklerimizde yıkıcı hasarlara neden olmasın. Lütfen dikkatli olalım” dedi.

 

Denizli il genelinde yaşanan vaka artışının yanı sıra Tavas İlçesi, Akyar Mahallesi’nin karantinaya alınmasının ardından, yetkililer uyarılarını sürdürüyor.

 

Vali Ali Fuat Atik sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

 

“Covid-19 hastalığını hafife almayalım. Maske takmak zor gelmesin. Bana birşey olmaz demeyelim. Bu hastalığa yakalananların yaşadıkları bizlere ders olmalı. Davetsiz bir misafir gibi gelen bu musibet bizde ve sevdiklerimizde yıkıcı hasarlara neden olmasın. Lütfen dikkatli olalım.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.