Denizli'de sahte altın takıyı satarken suçüstü yakalandı

ASAYİŞ 16.08.2020 - 11:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de sahte altın takıyı satarken suçüstü yakalandı

Denizli’ye il dışından gelerek başta İstanbul, İzmir olmak üzere 7 ilde sahte takı satmak suretiyle çok sayıda suç işleyen dolandırıcı, Bayramyeri’nde bir kuyumcuya elindeki sahte altın kolyeyi satmak isterken suçüstü yakalandı.   Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, İl dışından gelen bir şahsın, kuyumcu esnafına elinde bulundurduğu sahte altınları gerçekmiş gibi satmaya çalıştığı yönünde alınan bilgi üzerine harekete geçti.   KOM ekiplerinin takibe aldığı şahıs Cuma günü Bayramyeri bölgesinde bulunan bir kuyumcuya elinde bulunduğu 4,30 gram ağırlığındaki sahte kolyeyi satmak isterken suçüstü yakalandı. Dolandırıcılık suçunu işlemek üzere iken yakalanan şüpheli, İstanbul ve İzmir  başta olmak üzere 7 ilde daha sahte takı satmak suçlarına karıştığı tespit edildi.   Yakalanan şahıs paraya eşit sayılan değerde sahtecilik suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.   EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN UYARI!   Öte yandan Denizli Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada; “Sahte takı satmak ve benzeri dolandırıcılık olaylarının önüne geçilebilmesi, şüpheli şahısların yakalanmaları ve vatandaşlarımızın mağdur olmalarının engellenmesi amacıyla vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık olaylarıyla karşılaşmaları halinde bu şahıslara itibar etmemeleri ve kesinlikle ödemede bulunmamaları, şüphe arz eden bir durumda 155-112 ihbar hattını aramaları gerekmektedir” uyarısında bulundu.  

Denizli’ye il dışından gelerek başta İstanbul, İzmir olmak üzere 7 ilde sahte takı satmak suretiyle çok sayıda suç işleyen dolandırıcı, Bayramyeri’nde bir kuyumcuya elindeki sahte altın kolyeyi satmak isterken suçüstü yakalandı.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, İl dışından gelen bir şahsın, kuyumcu esnafına elinde bulundurduğu sahte altınları gerçekmiş gibi satmaya çalıştığı yönünde alınan bilgi üzerine harekete geçti.

 

KOM ekiplerinin takibe aldığı şahıs Cuma günü Bayramyeri bölgesinde bulunan bir kuyumcuya elinde bulunduğu 4,30 gram ağırlığındaki sahte kolyeyi satmak isterken suçüstü yakalandı. Dolandırıcılık suçunu işlemek üzere iken yakalanan şüpheli, İstanbul ve İzmir  başta olmak üzere 7 ilde daha sahte takı satmak suçlarına karıştığı tespit edildi.

 

Yakalanan şahıs paraya eşit sayılan değerde sahtecilik suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN UYARI!

 

Öte yandan Denizli Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada; “Sahte takı satmak ve benzeri dolandırıcılık olaylarının önüne geçilebilmesi, şüpheli şahısların yakalanmaları ve vatandaşlarımızın mağdur olmalarının engellenmesi amacıyla vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık olaylarıyla karşılaşmaları halinde bu şahıslara itibar etmemeleri ve kesinlikle ödemede bulunmamaları, şüphe arz eden bir durumda 155-112 ihbar hattını aramaları gerekmektedir” uyarısında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.