Eskihisar’da işyeri bahçesinde yangın!

ASAYİŞ 17.08.2020 - 10:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Eskihisar’da işyeri bahçesinde yangın!

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde bir iş yerinin bahçesinde bulunan atıkların yanması sonucu korku ve panik yaşandı.   Olay, dün Merkezefendi İlçesi, Eskihisar Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinin bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fabrikanın bahçesinde bulunan katı atıklar bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Kısa sürede büyüyen yangın korku dolu anlar yaşattı. İhbar üzerine olay yerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Kayalık Şube ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın fabrikaya sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.   Yangının söndürülme esnasında işyeri sahipleri korku ve panik yaşadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde bir iş yerinin bahçesinde bulunan atıkların yanması sonucu korku ve panik yaşandı.

 

Olay, dün Merkezefendi İlçesi, Eskihisar Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinin bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fabrikanın bahçesinde bulunan katı atıklar bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Kısa sürede büyüyen yangın korku dolu anlar yaşattı. İhbar üzerine olay yerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Kayalık Şube ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın fabrikaya sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

 

Yangının söndürülme esnasında işyeri sahipleri korku ve panik yaşadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.