Aydın - Denizli Otoyol Sürecini Takip Ediyoruz

DENİZLİ 17.08.2020 - 14:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Aydın - Denizli Otoyol Sürecini Takip Ediyoruz

DESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Okan Konyalıoğlu, Aydın-Denizli Otoyol proje sürecini yakından takip ettiklerini belirterek, “Bölge insanı için en doğru yatırım kararlarının verilmesi ve hayata geçirilmesi için her türlü desteğe hazır olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz” dedi.   Konyalıoğlu yaptığı açıklamada; “Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Sn. Adil Karaismailoğlu geçtiğimiz hafta Denizli'de bir takım ziyaret ve incelemelerde bulundu. Bu ziyaret sırasında DESİAD olarak bizlerin, pek çok STK'nın ve Denizli iş dünyasının yakından takip ettiği ve merakla beklediği Denizli-Aydın Otoyolu ihalesi ve süreci hakkında da açıklamalar yaptı.   Açıklamaları ile konunun takipçisi olduğunu belirten ve bu anlamda kente ümit veren Sn. Bakan ihale sürecinin tamamlanmak üzere olduğunu, 163 km den oluşacak Otoyol inşaatının 2 yıl içerisinde bitirileceğini ifade etti.   DESİAD Aydın-Denizli Otoyolu ve geciken ihale süreçleri ile ilgili duyarlılık gösteren ve bu konuyu ciddi olarak takip ve gündeminde tutan bir dernektir. Son açıklamamızda '' ....amasız, fakatsız....'' bir sonuç beklediğimizi belirtmiştik.   DESİAD'ın herbir üyesinden yönetim kuruluna kadar bir bütün olarak ve aynı kararlılıkla,  ülke kaynakları ve bölge insanı için en doğru yatırım kararlarının verilmesi ve hayata geçirilmesi için her türlü desteğe hazır olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz.

DESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Okan Konyalıoğlu, Aydın-Denizli Otoyol proje sürecini yakından takip ettiklerini belirterek, “Bölge insanı için en doğru yatırım kararlarının verilmesi ve hayata geçirilmesi için her türlü desteğe hazır olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz” dedi.

 

Konyalıoğlu yaptığı açıklamada; “Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Sn. Adil Karaismailoğlu geçtiğimiz hafta Denizli'de bir takım ziyaret ve incelemelerde bulundu. Bu ziyaret sırasında DESİAD olarak bizlerin, pek çok STK'nın ve Denizli iş dünyasının yakından takip ettiği ve merakla beklediği Denizli-Aydın Otoyolu ihalesi ve süreci hakkında da açıklamalar yaptı.

 

Açıklamaları ile konunun takipçisi olduğunu belirten ve bu anlamda kente ümit veren Sn. Bakan ihale sürecinin tamamlanmak üzere olduğunu, 163 km den oluşacak Otoyol inşaatının 2 yıl içerisinde bitirileceğini ifade etti.

 

DESİAD Aydın-Denizli Otoyolu ve geciken ihale süreçleri ile ilgili duyarlılık gösteren ve bu konuyu ciddi olarak takip ve gündeminde tutan bir dernektir. Son açıklamamızda '' ....amasız, fakatsız....'' bir sonuç beklediğimizi belirtmiştik.

 

DESİAD'ın herbir üyesinden yönetim kuruluna kadar bir bütün olarak ve aynı kararlılıkla,  ülke kaynakları ve bölge insanı için en doğru yatırım kararlarının verilmesi ve hayata geçirilmesi için her türlü desteğe hazır olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.