Vali Atik’in, denetimler sonrası yaptığı paylaşım dikkat çekti

DENİZLİ 19.08.2020 - 15:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Atik’in, denetimler sonrası yaptığı paylaşım dikkat çekti

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, bugün Kovid-19 tedbirleri denetimler, kapsamında Denizli caddelerinde denetime katıldı. Vali Atik, sosyal medya hesabında paylaştığı bir kare fotoğraf ile birlikte vatandaşlara seslenerek, “Alacağımız tedbirlerle ve uyacağımız kurallarla sağlık ordumuza destek olalım, kaybeden Covid-19 olsun” dedi.   İçişleri Bakanlığı’nın " Kovid-19 Tedbirleri Denetimleri" kapsamında 81 ilde başlattığı koronavirüs denetimi Denizli’de gün boyu devam etti. Denizli Valisi Ali Fuat Atik , Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, gerçekleşen denetimlere de katılarak Denizlililere pandemi kurallarını hatırlattı.   Vali Ali Fuat Atik, katıldığı denetimler sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Aziz milletimiz omuz omuza vererek hangi yola çıktı da hedefe varmadı ki, ya da hangi işin ucundan kavradı da başarılı olmadı ki. İnşallah bu zorlu günler de geride kalacak. Alacağımız tedbirlerle ve uyacağımız kurallarla sağlık ordumuza destek olalım, kaybeden  Covid-19 olsun” ifadelerine yer verdi.      

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, bugün Kovid-19 tedbirleri denetimler, kapsamında Denizli caddelerinde denetime katıldı. Vali Atik, sosyal medya hesabında paylaştığı bir kare fotoğraf ile birlikte vatandaşlara seslenerek, “Alacağımız tedbirlerle ve uyacağımız kurallarla sağlık ordumuza destek olalım, kaybeden Covid-19 olsun” dedi.

 

İçişleri Bakanlığı’nın " Kovid-19 Tedbirleri Denetimleri" kapsamında 81 ilde başlattığı koronavirüs denetimi Denizli’de gün boyu devam etti. Denizli Valisi Ali Fuat Atik , Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, gerçekleşen denetimlere de katılarak Denizlililere pandemi kurallarını hatırlattı.

 


Vali Ali Fuat Atik, katıldığı denetimler sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Aziz milletimiz omuz omuza vererek hangi yola çıktı da hedefe varmadı ki, ya da hangi işin ucundan kavradı da başarılı olmadı ki. İnşallah bu zorlu günler de geride kalacak. Alacağımız tedbirlerle ve uyacağımız kurallarla sağlık ordumuza destek olalım, kaybeden  Covid-19 olsun” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.