Güzelyurt Bağlantı Yolunda Asfalt Çalışması Yapıldı

DENİZLİ 21.08.2020 - 11:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Güzelyurt Bağlantı Yolunda Asfalt Çalışması Yapıldı

Çameli Belediye Başkanlığı, bölgede yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile çalışmalarına devam eden Çameli Belediyesi Güzelyurt bağlantı yolunu asfaltladı.   Güzelyurt Bağlantı yolunun bir çok mahalleyle geçiş noktasında yer alması, araç trafiğinin fazla olması ve sürücülerin güvenliği açısından yol genişletme, yeni yol açılması ve yol kotunun düşürülmesi sıkıştırma işlemlerinin sonunda sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi işbirliğince asfalt çalışması gerçekleşti.     Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “Güzelyurt bağlantı yolumuz bir çok mahalleye ulaşım imkanı sağlamaktadır. Araç trafiğinin hızlı çalışması için bugün asfalt çalışması gerçekleşti. Çameli mahallelerimizin ulaşım imkânlarını en iyi hale getirmek için çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetlerin karşılığında halkımızın duası ve teşekkür etmeleri bizleri mutlu ediyor. Asfalt çalışması için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederiz” dedi.  

Çameli Belediye Başkanlığı, bölgede yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile çalışmalarına devam eden Çameli Belediyesi Güzelyurt bağlantı yolunu asfaltladı.

 

Güzelyurt Bağlantı yolunun bir çok mahalleyle geçiş noktasında yer alması, araç trafiğinin fazla olması ve sürücülerin güvenliği açısından yol genişletme, yeni yol açılması ve yol kotunun düşürülmesi sıkıştırma işlemlerinin sonunda sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi işbirliğince asfalt çalışması gerçekleşti.

 

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “Güzelyurt bağlantı yolumuz bir çok mahalleye ulaşım imkanı sağlamaktadır. Araç trafiğinin hızlı çalışması için bugün asfalt çalışması gerçekleşti. Çameli mahallelerimizin ulaşım imkânlarını en iyi hale getirmek için çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetlerin karşılığında halkımızın duası ve teşekkür etmeleri bizleri mutlu ediyor. Asfalt çalışması için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.