Prese sıkışarak ölen adamın ölüm nedeni belli oldu

ASAYİŞ 22.08.2020 - 08:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Prese sıkışarak ölen adamın ölüm nedeni belli oldu

Denizli’de dün sabah saatlerinde iş yerinde kafası pres makinesine sıkışmış halde bulunan şahsın ölüm nedeni belli oldu. İlk başta intihar ettiği düşünülen feci olayda 42 yaşındaki Bahattin Acar’ın kaza sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı.   Olay, dün Merkezefendi İlçesi Sümer Mahallesi, Pamukkale Sanayi Sitesi 59 sokakta yaşandı. Ailesinin gece eve gelmediği ve bir türlü ulaşamadığı Bahattin Acar (42) için polisten yardım istedi. Polislerin gidebileceği tüm yerlere bakmasına rağmen Acar bulunamadı. Sabah saatlerinde işyeri kontrol edildiğinde kapısı açık olarak bulunan işyerine giren ekipler, korkunç manzara ile karşılaştı.   Kafası prese sıkışmış halde bulunan Acar’ın ilk başta intihar etmiş olabileceği düşünülürken, otopsi ve polisin incelemesi sonucu talihsiz adamın iş kazası sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Çalışmak için gece iş yerinde kalan Acar, prese koyduğu bir ürünü kontrol etmek istediği sırada, pres makinesinin kapanmasıyla kafasının sıkışması sonucu öldüğü ortaya çıktı.      

Denizli’de dün sabah saatlerinde iş yerinde kafası pres makinesine sıkışmış halde bulunan şahsın ölüm nedeni belli oldu. İlk başta intihar ettiği düşünülen feci olayda 42 yaşındaki Bahattin Acar’ın kaza sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

 

Olay, dün Merkezefendi İlçesi Sümer Mahallesi, Pamukkale Sanayi Sitesi 59 sokakta yaşandı. Ailesinin gece eve gelmediği ve bir türlü ulaşamadığı Bahattin Acar (42) için polisten yardım istedi. Polislerin gidebileceği tüm yerlere bakmasına rağmen Acar bulunamadı. Sabah saatlerinde işyeri kontrol edildiğinde kapısı açık olarak bulunan işyerine giren ekipler, korkunç manzara ile karşılaştı.

 

Kafası prese sıkışmış halde bulunan Acar’ın ilk başta intihar etmiş olabileceği düşünülürken, otopsi ve polisin incelemesi sonucu talihsiz adamın iş kazası sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Çalışmak için gece iş yerinde kalan Acar, prese koyduğu bir ürünü kontrol etmek istediği sırada, pres makinesinin kapanmasıyla kafasının sıkışması sonucu öldüğü ortaya çıktı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.