Denizli'de sulama havuzuna düşen Ren Geyiği mahsur kaldı

DENİZLİ 24.08.2020 - 13:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de sulama havuzuna düşen Ren Geyiği mahsur kaldı

​​​​​​Denizli’nin Tavas İlçesi’nde sulama havuzuna düşen ren geyiği, başarılı bir çalışma sonrası kurtarıldı.   Olay, Tavas İlçesi Akyar Mahallesi, Doğan Yuvası mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, susuzluğunu gidermek için sulama kanalına gelen Ren Geyiği’nin düştüğü tahmin ediliyor. Sulama havuzunda mahsur kalan Ren Geyiği’ni gören vatandaşlar, yetkililere bilgi verdi.   İhbar üzerine olay yerine kısa sürede sulama havuzuna ulaşan Denizli Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekipleri ve Tavas İtfaiye ekipleri, başarılı bir operasyonla Ren Geyiği’ni kurtararak doğaya saldılar.  

​​​​​​Denizli’nin Tavas İlçesi’nde sulama havuzuna düşen ren geyiği, başarılı bir çalışma sonrası kurtarıldı.

 

Olay, Tavas İlçesi Akyar Mahallesi, Doğan Yuvası mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, susuzluğunu gidermek için sulama kanalına gelen Ren Geyiği’nin düştüğü tahmin ediliyor. Sulama havuzunda mahsur kalan Ren Geyiği’ni gören vatandaşlar, yetkililere bilgi verdi.

 

İhbar üzerine olay yerine kısa sürede sulama havuzuna ulaşan Denizli Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekipleri ve Tavas İtfaiye ekipleri, başarılı bir operasyonla Ren Geyiği’ni kurtararak doğaya saldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.