30 Ağustos Zafer Bayramı Resim Yarışması Ödülleri Verildi

EĞİTİM 04.09.2020 - 14:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

30 Ağustos Zafer Bayramı Resim Yarışması Ödülleri Verildi

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce 30 Ağustos Zafer Bayramının 98. yılı etkinlikleri kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik “30 Ağustos Zafer Bayramı” konulu resim yarışması düzenledi.   Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz verdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünde sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılan ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ve velileri katıldı.     Sevgili öğrenciler, böylesine anlamlı bir gün dolayısıyla düzenlenen bir yarışmada dereceye girerek, 30 Ağustosruhunu bizlerle paylaştınız diyerek sözlerine başlayan Müdür Oğuz; “Sizleri tebrik ediyorum. Unutmayınız ki yaptığınız resimler, bu mukaddes topraklar için kanlarını döken ve canlarını veren aziz şehitlerimizin azim ve kararlılıklarının resmidir. Sizlere destek olan öğretmen ve velilerinize de teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.     İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz konuşmasının ardından resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.   İlkokul;   SIRA NO              ADI SOYADI        OKULU 1.ci        Merve Nisa ŞÜYÜN         Merkezefendi Katip Çelebi İlkokulu 2.ci        Elis KOYUNCU                Merkezefendi Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu 3.cü       Azra İÇEN                       Merkezefendi Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu   Ortaokul   SIRA NO              ADI SOYADI        OKULU 1.ci        Bengisu GÖKÇE                Pamukkale 100.Yıl Mehmetçik Ortaokulu 2.ci        İlknur BORA                       Çameli Atatürk Ortaokulu 3.cü       Nur Cennet KOCU             Merkezefendi Esentepe Ortaokulu   Lise   SIRA NO         ADI SOYADI        OKULU 1.ci                  Nurten UTLI         Merkezefendi Nalan Kaynak And.Lisesi 2.ci                  Şenay Ezel DAN  Merkezefendi Aydem Fen Lisesi 3.cü                 İlke BEKDEŞ        Merkezefendi Nevzat Karalp And.Lisesi    

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce 30 Ağustos Zafer Bayramının 98. yılı etkinlikleri kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik “30 Ağustos Zafer Bayramı” konulu resim yarışması düzenledi.

 

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz verdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünde sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılan ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ve velileri katıldı.

 

 

Sevgili öğrenciler, böylesine anlamlı bir gün dolayısıyla düzenlenen bir yarışmada dereceye girerek, 30 Ağustosruhunu bizlerle paylaştınız diyerek sözlerine başlayan Müdür Oğuz; “Sizleri tebrik ediyorum. Unutmayınız ki yaptığınız resimler, bu mukaddes topraklar için kanlarını döken ve canlarını veren aziz şehitlerimizin azim ve kararlılıklarının resmidir. Sizlere destek olan öğretmen ve velilerinize de teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz konuşmasının ardından resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

 

İlkokul;

 

SIRA NO              ADI SOYADI        OKULU

1.ci        Merve Nisa ŞÜYÜN         Merkezefendi Katip Çelebi İlkokulu

2.ci        Elis KOYUNCU                Merkezefendi Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu

3.cü       Azra İÇEN                       Merkezefendi Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu

 

Ortaokul

 

SIRA NO              ADI SOYADI        OKULU

1.ci        Bengisu GÖKÇE                Pamukkale 100.Yıl Mehmetçik Ortaokulu

2.ci        İlknur BORA                       Çameli Atatürk Ortaokulu

3.cü       Nur Cennet KOCU             Merkezefendi Esentepe Ortaokulu

 

Lise

 

SIRA NO         ADI SOYADI        OKULU

1.ci                  Nurten UTLI         Merkezefendi Nalan Kaynak And.Lisesi

2.ci                  Şenay Ezel DAN  Merkezefendi Aydem Fen Lisesi

3.cü                 İlke BEKDEŞ        Merkezefendi Nevzat Karalp And.Lisesi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.