Denizlili doktorlardan koronavirüs klibi

SAĞLIK 18.09.2020 - 10:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlili doktorlardan koronavirüs klibi

Denizli Tabip Odası, kurduğu  Tıptan Sesler Korosu ile Covid-19 pandemisi önlemlerine duyarlılık oluşturmak amacıyla “Yaşayalım Yaşatalım” isimli klip çekti.   Denizli Tabip Odası’ndan  ‘Tıptan Sesler Korosu’nun klibi ile yaptığı açıklamada; Bu güne kadar COVID-19 hastalığından pek çok hekim, sağlık çalışanı ve vatandaşımızı kaybettik maalesef. Bu hafta bu kayıplarımıza adanmıştır ve onları anmak için siyah kurdele ile görev yapıyoruz. Bu klip de yine göğsümüzde siyah kurdelelerimizle çekilmiştir. Kayıplarımız için üzülüyoruz ve saygı ile anıyoruz.   Ancak diğer yandan pandemi süreci tüm hızıyla devam ediyor ve klibimizde önlemlerin uygulanmasını akılda tutmaya çalışıyoruz.   Bu salgında yitirdiğimiz değerli hekimlerimiz, sağlık çalışanlarımız ve vatandaşlarımızın yaşamlarının bize bıraktığı bir ders olarak MASKE, MESAFE, HİJYEN önlemlerine titizlikle uymalı, boşuna ölmediklerini ispat etmeliyiz” ifadelerine yer verildi.  

Denizli Tabip Odası, kurduğu  Tıptan Sesler Korosu ile Covid-19 pandemisi önlemlerine duyarlılık oluşturmak amacıyla “Yaşayalım Yaşatalım” isimli klip çekti.

 

Denizli Tabip Odası’ndan  ‘Tıptan Sesler Korosu’nun klibi ile yaptığı açıklamada; Bu güne kadar COVID-19 hastalığından pek çok hekim, sağlık çalışanı ve vatandaşımızı kaybettik maalesef. Bu hafta bu kayıplarımıza adanmıştır ve onları anmak için siyah kurdele ile görev yapıyoruz. Bu klip de yine göğsümüzde siyah kurdelelerimizle çekilmiştir. Kayıplarımız için üzülüyoruz ve saygı ile anıyoruz.

 

Ancak diğer yandan pandemi süreci tüm hızıyla devam ediyor ve klibimizde önlemlerin uygulanmasını akılda tutmaya çalışıyoruz.

 

Bu salgında yitirdiğimiz değerli hekimlerimiz, sağlık çalışanlarımız ve vatandaşlarımızın yaşamlarının bize bıraktığı bir ders olarak MASKE, MESAFE, HİJYEN önlemlerine titizlikle uymalı, boşuna ölmediklerini ispat etmeliyiz” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.