Denizli'de koronavirüs haritasında riskli bölgeler artıyor

DENİZLİ 19.09.2020 - 12:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de koronavirüs haritasında riskli bölgeler artıyor

Koronavirüs salgını ile normalleşme sürecine geçişin ardından kurallara uyulmaması nedeniyle yüzde 60 oranında artışın yaşandığı Denizli’de, tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Yaşanan vaka artışları kent merkezinin yanı sıra 17 çevre ilçede de görüldü.   Önceki haftalarda yüksek riskli olan Çınar bölgesi son haftada çok yüksek riskli bölge olarak gözlemleniyor. Merkez ilçeler dışında 12 ilçede gözlemlenen vakalar tüm ile yayılarak 17 çevre ilçede de yaşandığı görülüyor.   Sağlık Bakanlığı’nın ‘Hayat Eve Sığar’ uygulaması verilerine göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın son açıklamasında vakaların yüzde 60 artış yaşandığı Denizli’de, özellikle kent merkezinde salgının geniş alana yayıldığı ve riskli bölgelerin arttığı gözlemleniyor. Salgının son verilere göre, Denizli’de vakanın görülmediği ilçe kalmadı. Bütün ilçelerde artan vakalar özellikle Acıpayam, Babadağ, Çal, Serinhisar, Sarayköy, Kale ilçelerinde arttığı, yoğunluk yaşanan Çivril ve Buldan ilçelerinde riskin azaldığı görülüyor.   Kent merkezinde yoğun kalabalık ortamların kullanılması nedeniyle adeta mayın tarlasına dönüşen yerleşim alanlarında risk her geçen gün büyüyor.   Sağlık Bakanlığı, "Hayat Eve Sığar" uygulaması ile Denizli’de koronavirüs vakası yoğunluk haritalarında, mavi, yeşil, sarı ve kırmızı alanlar olarak işaretlenen bölgelerde mavi alan en düşük, kırmızı alan ise en riskli bölge olarak belirtiliyor.   İşte, uygulamadan elde edilen verilere göre Denizli’deki koronavirüs yoğunluğundaki son durum...                     İLEÇELERDE YOĞUNLUK HARİTASI                    

Koronavirüs salgını ile normalleşme sürecine geçişin ardından kurallara uyulmaması nedeniyle yüzde 60 oranında artışın yaşandığı Denizli’de, tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Yaşanan vaka artışları kent merkezinin yanı sıra 17 çevre ilçede de görüldü.

 

Önceki haftalarda yüksek riskli olan Çınar bölgesi son haftada çok yüksek riskli bölge olarak gözlemleniyor. Merkez ilçeler dışında 12 ilçede gözlemlenen vakalar tüm ile yayılarak 17 çevre ilçede de yaşandığı görülüyor.

 

Sağlık Bakanlığı’nın ‘Hayat Eve Sığar’ uygulaması verilerine göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın son açıklamasında vakaların yüzde 60 artış yaşandığı Denizli’de, özellikle kent merkezinde salgının geniş alana yayıldığı ve riskli bölgelerin arttığı gözlemleniyor. Salgının son verilere göre, Denizli’de vakanın görülmediği ilçe kalmadı. Bütün ilçelerde artan vakalar özellikle Acıpayam, Babadağ, Çal, Serinhisar, Sarayköy, Kale ilçelerinde arttığı, yoğunluk yaşanan Çivril ve Buldan ilçelerinde riskin azaldığı görülüyor.

 

Kent merkezinde yoğun kalabalık ortamların kullanılması nedeniyle adeta mayın tarlasına dönüşen yerleşim alanlarında risk her geçen gün büyüyor.

 

Sağlık Bakanlığı, "Hayat Eve Sığar" uygulaması ile Denizli’de koronavirüs vakası yoğunluk haritalarında, mavi, yeşil, sarı ve kırmızı alanlar olarak işaretlenen bölgelerde mavi alan en düşük, kırmızı alan ise en riskli bölge olarak belirtiliyor.

 

İşte, uygulamadan elde edilen verilere göre Denizli’deki koronavirüs yoğunluğundaki son durum...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLEÇELERDE YOĞUNLUK HARİTASI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.