Denizli polisi kaçakçılara göz açtırmıyor

ASAYİŞ 29.09.2020 - 07:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli polisi kaçakçılara göz açtırmıyor

Denizli’de kaçak akaryakıt, tütün ve eşya kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 6 şahıs gözaltına alındı.   Denizli’de İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, kaçak akaryakıt, tütün ve eşya kaçakçılarına yönelik gerçekleştirilen 6 ayrı operasyonda 6 şahıs gözaltına alındı. Operasyonda 3 bin litre kaçak akaryakıt ve çok sayıda doldurulmuş sigara ele geçirildi.   İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından kaçakçılara yönelik çalışmalarda, 6 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı operasyonda, her biri 220 litre kapasiteli 14 adet tank içerisinde toplam 3 bin litre kaçak karışımlı akaryakıt ele geçirildi. Öte yandan gerçekleştirilen diğer operasyonlarda, 2 bin 17 adet içi tütünle doldurulmuş dolma sigara ve 206 adet kaçak eşyaya el konuldu.   Gözaltına alınan 6 şahıs hakkında, Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem yapıldı.    Diğer taraftan, Vergi usul Kanununa Muhalefet, Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet ve Nitelikli Dolandırıcılık suçlarından aranan 3 şüpheli şahıs yakalanarak,  haklarında adli işlem yapıldı.  

Denizli’de kaçak akaryakıt, tütün ve eşya kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 6 şahıs gözaltına alındı.

 

Denizli’de İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, kaçak akaryakıt, tütün ve eşya kaçakçılarına yönelik gerçekleştirilen 6 ayrı operasyonda 6 şahıs gözaltına alındı. Operasyonda 3 bin litre kaçak akaryakıt ve çok sayıda doldurulmuş sigara ele geçirildi.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından kaçakçılara yönelik çalışmalarda, 6 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı operasyonda, her biri 220 litre kapasiteli 14 adet tank içerisinde toplam 3 bin litre kaçak karışımlı akaryakıt ele geçirildi. Öte yandan gerçekleştirilen diğer operasyonlarda, 2 bin 17 adet içi tütünle doldurulmuş dolma sigara ve 206 adet kaçak eşyaya el konuldu.

 

Gözaltına alınan 6 şahıs hakkında, Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem yapıldı. 

 

Diğer taraftan, Vergi usul Kanununa Muhalefet, Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet ve Nitelikli Dolandırıcılık suçlarından aranan 3 şüpheli şahıs yakalanarak,  haklarında adli işlem yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.