Eskihisar'da tek katlı evde yangın

ASAYİŞ 02.10.2020 - 10:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Eskihisar'da tek katlı evde yangın

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde tek katlı evde meydana gelen yangında ev kullanılmaz hale geldi.   Yangın, Merkezefendi İlçesi Eskihisar Mahallesi 38 sokakta tek katlı bir evde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Yaşar Ö.’ye ait evde dumanların yükselmesi üzerine itfaiyeye haber verildi. Kısa sürede alevlere teslim olan ev yangınına Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı, Kayalık, Gümüşler ve Akkale şube ekipleri olay yerine sevk edildi.     Yangına kısa sürede müdahale eden ekipler uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Yangında herhangi can kaybı ve yaralanma olmazken, ev kullanılmaz hale geldi.   Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde tek katlı evde meydana gelen yangında ev kullanılmaz hale geldi.

 

Yangın, Merkezefendi İlçesi Eskihisar Mahallesi 38 sokakta tek katlı bir evde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Yaşar Ö.’ye ait evde dumanların yükselmesi üzerine itfaiyeye haber verildi. Kısa sürede alevlere teslim olan ev yangınına Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı, Kayalık, Gümüşler ve Akkale şube ekipleri olay yerine sevk edildi.

 

 

Yangına kısa sürede müdahale eden ekipler uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Yangında herhangi can kaybı ve yaralanma olmazken, ev kullanılmaz hale geldi.

 

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.