Otomobil Kaza Sonrası Durağa Daldı

ASAYİŞ 02.10.2020 - 11:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Otomobil Kaza Sonrası Durağa Daldı

Çameli Acıpayam karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu kontrolü kaybeden otomobillerden biri otobüs durağına çarptı.   Kaza; Çameli-Acıpayam karayolu Cumaalanı Mahalle Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 AED 648 plakalı otomobil kavşakta başka bir otomobil ile çarpıştı. Çarpışma sonucu kontrolü kaybeden otomobil yol kenarında bulunan otobüs durağına çarptı.   Meydana gelen kazada yaralanan olmazken, otobüs durağında kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçti. Yaralananın olmadığı kazada her iki otomobil ile otobüs durağında maddi hasar meydana geldi.  

Çameli Acıpayam karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu kontrolü kaybeden otomobillerden biri otobüs durağına çarptı.

 

Kaza; Çameli-Acıpayam karayolu Cumaalanı Mahalle Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 AED 648 plakalı otomobil kavşakta başka bir otomobil ile çarpıştı. Çarpışma sonucu kontrolü kaybeden otomobil yol kenarında bulunan otobüs durağına çarptı.

 

Meydana gelen kazada yaralanan olmazken, otobüs durağında kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçti. Yaralananın olmadığı kazada her iki otomobil ile otobüs durağında maddi hasar meydana geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.