Vali Ali Fuat Atik helikopter ile trafik denetimine katıldı

DENİZLİ 02.10.2020 - 20:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Ali Fuat Atik helikopter ile trafik denetimine katıldı

Denizli protokolü Vali Al Fuat Atik ile birlikte şehrin semalarında helikopterle trafik denetimlerine katıldı. Helikopter ile trafik denetimleri önümüzdeki aylarda da devam edileceği belirtildi.   İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda, Denizli’de trafik kazalarını ve bu kazalarda yaşanan can kayıpları ile yaralanmaları en az seviyeye indirmek amaçlanıyor. Diğer taraftan, sürücüler üzerinde algılanan “yakalanma riski duygusu”nu en üst seviyeye çıkarmak ve sürücü davranışlarını olumlu yönde değiştirmek maksadıyla Jandarma Genel Komutanlığı tarafından helikopter ile trafik denetimi planlandı.     Ülke genelinde yürütülen ve 2018 yılında da icra edilen helikopter ile trafik denetimi önümüzdeki aylarda da devam edeceği belirtildi. Helikopterin yanı sıra Jandarma tarafından drone ile de havadan trafik denetimleri aralıksız sürdürüleceği açıklandı.   Denizli’de ana arterler üzerinde helikopter ile trafik denetimleri Vali Ali Fuat Atik, Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Veysel Yanık’ın katılımı ile gerçekleştirilmiştir.  

Denizli protokolü Vali Al Fuat Atik ile birlikte şehrin semalarında helikopterle trafik denetimlerine katıldı. Helikopter ile trafik denetimleri önümüzdeki aylarda da devam edileceği belirtildi.

 

İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda, Denizli’de trafik kazalarını ve bu kazalarda yaşanan can kayıpları ile yaralanmaları en az seviyeye indirmek amaçlanıyor. Diğer taraftan, sürücüler üzerinde algılanan “yakalanma riski duygusu”nu en üst seviyeye çıkarmak ve sürücü davranışlarını olumlu yönde değiştirmek maksadıyla Jandarma Genel Komutanlığı tarafından helikopter ile trafik denetimi planlandı.

 

 

Ülke genelinde yürütülen ve 2018 yılında da icra edilen helikopter ile trafik denetimi önümüzdeki aylarda da devam edeceği belirtildi. Helikopterin yanı sıra Jandarma tarafından drone ile de havadan trafik denetimleri aralıksız sürdürüleceği açıklandı.

 

Denizli’de ana arterler üzerinde helikopter ile trafik denetimleri Vali Ali Fuat Atik, Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Veysel Yanık’ın katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.