Denizli'de araçların "yakıtmatik" sistemini çalarak akaryakıt dolandırıcılığı

ASAYİŞ 02.10.2020 - 22:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de araçların "yakıtmatik" sistemini çalarak akaryakıt dolandırıcılığı

Denizli'de, araçlardaki "yakıtmatik" sistemlerini çalarak 41 bin litre akaryakıt dolandırıcılığı yaptıkları iddiasıyla yakalanan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.    İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri,  Denizli’de 7 farklı kurum ve şirkete ait araçların yakıtmatik sistemlerinin çalınması ve bu yolla akaryakıt dolandırıcılığı yapıldığı ihbarı üzerine soruşturma başlatıldı. Bunun üzerine yapılan çalışmalarda şüphelilerin, sahte plakalı kiralık araçlara aldıkları akaryakıtı, bir petrol istasyonu yakınına getirdikleri tankere aktardıkları tespit edildi. Kimlik bilgileri belirlenen 3 şüpheli, İzmir'de gözaltına alındı.   Zanlıların Denizli, Burdur, Isparta, Manisa ve İzmir’de piyasa değeri 300 bin TL olan 41 bin litre akaryakıt dolandırıcılığı yaptıkları ortaya çıktı.    Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklandı. 

Denizli'de, araçlardaki "yakıtmatik" sistemlerini çalarak 41 bin litre akaryakıt dolandırıcılığı yaptıkları iddiasıyla yakalanan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı. 

 

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri,  Denizli’de 7 farklı kurum ve şirkete ait araçların yakıtmatik sistemlerinin çalınması ve bu yolla akaryakıt dolandırıcılığı yapıldığı ihbarı üzerine soruşturma başlatıldı. Bunun üzerine yapılan çalışmalarda şüphelilerin, sahte plakalı kiralık araçlara aldıkları akaryakıtı, bir petrol istasyonu yakınına getirdikleri tankere aktardıkları tespit edildi. Kimlik bilgileri belirlenen 3 şüpheli, İzmir'de gözaltına alındı.

 

Zanlıların Denizli, Burdur, Isparta, Manisa ve İzmir’de piyasa değeri 300 bin TL olan 41 bin litre akaryakıt dolandırıcılığı yaptıkları ortaya çıktı. 

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.