Çameli’de EBA Destek Noktaları Oluşturuldu

DENİZLİ 06.10.2020 - 11:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli’de EBA Destek Noktaları Oluşturuldu

Çameli’de uzaktan eğitim erişimine giriş imkanı olmayan yada giriş yapmakta zorlanan öğrenciler için EBA destek noktaları oluşturuldu.   Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi işbirliği içerisinde Pandemi Sürecinde EBA TV üzerinden devam edecek olan eğitim öğretim faaliyetlerine tüm öğrencilerin sorunsuz şekilde erişebilmesi adına Çameli ilçe merkezinde bulunan Hayri Dev Kültür Merkezi olmak Çameli genelinde 13 noktada Eba noktaları oluşturdu. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tüm öğrencilerin bu hizmetten faydalanmaya davet etti.     ÖĞRENCİLERİMİZİN EĞİTİMİNE DESTEK Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “EBA noktamız okullarımızın tespit ettiği, evinde bilgisayar ve internet erişimi bulunmayan tüm öğrencilerimiz tarafından kullanılabilecek. Öğrencimiz, EBA destek noktasına giderse burada uzaktan eğitimini almış olabilecek. Öğrencilerimiz kendileri için hazırlanan EBA noktalarında bu temiz ve rahat ortamda eğitimlerine devam edebilecekler.     İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİMİZE TABLET DESTEĞİ EBA eğitimine erişim için tespit edilen 80 ihtiyaç sahibi öğrencimize Kaymakamlık SYDV tarafından tablet bilgisayar alınacak İnternet altyapısı yetersiz olan mahallelerimizde Çameli Belediyemiz tarafından ortak internet ağı satın alınarak yeni EBA erişim noktaları Belediye, İlçe MEM ve muhtarlarımız tarafından kurulacak. Altyapı nedeniyle internet bağlanması mümkün olmayan mahallelerimizde dileyen ailelerimizin öğrencileri ilçe merkezi veya evine en yakın EBA merkezi bulunan mahalleye muhtarlarımız aracılığı ile taşıyacağız. Ek olarak tespit edilen ihtiyaç sahibi diğer öğrencilerimize Kaymakamlık SYDV tarafından kaynak kitap hediye ediliyor .Alınan Tabletlere İhtiyaç olan metaryeller Çameli Belediyemiz tarafından temin edilecektir.. Tüm EBA erişim noktaları ve öğrenciler öğretmenlerimizden oluşan komisyon marifetiyle düzenli olarak yerinde kontrol edilecektir.     TÜM TEDBİRLER ALINDI Çameli Belediyesi Koordinesinde Öğrencilerimizin ilk olarak kapıda ateşleri ölçülecek ve dezenfekte edilip destek noktasına alınacak. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hazırladığımız masalarda öğrencilerimiz hijyen ve maske kuralına dikkat ederek derslerini dinleyebilecekler. Başkan Arslan EBA noktasında uzaktan eğitim alan öğrencilerimize ders aralarında ve yemek aralarında ikramlarda bulunacağız yavrularımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.   Uzaktan Eğitim Yüz Yüze Eğitimin Başlayacağı Tarihe Kadar Devam Edecek. Bu alanlar kullanım öncesi ve sonrasında temas edilen tüm yüzeylerle birlikte dezenfekte edilecek.  

Çameli’de uzaktan eğitim erişimine giriş imkanı olmayan yada giriş yapmakta zorlanan öğrenciler için EBA destek noktaları oluşturuldu.

 

Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi işbirliği içerisinde Pandemi Sürecinde EBA TV üzerinden devam edecek olan eğitim öğretim faaliyetlerine tüm öğrencilerin sorunsuz şekilde erişebilmesi adına Çameli ilçe merkezinde bulunan Hayri Dev Kültür Merkezi olmak Çameli genelinde 13 noktada Eba noktaları oluşturdu. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tüm öğrencilerin bu hizmetten faydalanmaya davet etti.

 

 

ÖĞRENCİLERİMİZİN EĞİTİMİNE DESTEK

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “EBA noktamız okullarımızın tespit ettiği, evinde bilgisayar ve internet erişimi bulunmayan tüm öğrencilerimiz tarafından kullanılabilecek. Öğrencimiz, EBA destek noktasına giderse burada uzaktan eğitimini almış olabilecek. Öğrencilerimiz kendileri için hazırlanan EBA noktalarında bu temiz ve rahat ortamda eğitimlerine devam edebilecekler.

 

 

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİMİZE TABLET DESTEĞİ

EBA eğitimine erişim için tespit edilen 80 ihtiyaç sahibi öğrencimize Kaymakamlık SYDV tarafından tablet bilgisayar alınacak İnternet altyapısı yetersiz olan mahallelerimizde Çameli Belediyemiz tarafından ortak internet ağı satın alınarak yeni EBA erişim noktaları Belediye, İlçe MEM ve muhtarlarımız tarafından kurulacak. Altyapı nedeniyle internet bağlanması mümkün olmayan mahallelerimizde dileyen ailelerimizin öğrencileri ilçe merkezi veya evine en yakın EBA merkezi bulunan mahalleye muhtarlarımız aracılığı ile taşıyacağız. Ek olarak tespit edilen ihtiyaç sahibi diğer öğrencilerimize Kaymakamlık SYDV tarafından kaynak kitap hediye ediliyor .Alınan Tabletlere İhtiyaç olan metaryeller Çameli Belediyemiz tarafından temin edilecektir.. Tüm EBA erişim noktaları ve öğrenciler öğretmenlerimizden oluşan komisyon marifetiyle düzenli olarak yerinde kontrol edilecektir.

 

 

TÜM TEDBİRLER ALINDI

Çameli Belediyesi Koordinesinde Öğrencilerimizin ilk olarak kapıda ateşleri ölçülecek ve dezenfekte edilip destek noktasına alınacak. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hazırladığımız masalarda öğrencilerimiz hijyen ve maske kuralına dikkat ederek derslerini dinleyebilecekler. Başkan Arslan EBA noktasında uzaktan eğitim alan öğrencilerimize ders aralarında ve yemek aralarında ikramlarda bulunacağız yavrularımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

 

Uzaktan Eğitim Yüz Yüze Eğitimin Başlayacağı Tarihe Kadar Devam Edecek. Bu alanlar kullanım öncesi ve sonrasında temas edilen tüm yüzeylerle birlikte dezenfekte edilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.